Heiaheia.com

Som många andra, har jag också börjat uppdatera min träning på sidan heiaheia. Ganska roligt att se hur många timmar per vecka man tränat, och dessutom kan man göra mycket mer! :} Dagens resultat = 10,1 km simning för att vara exakt.

You made me speechless


[Bild från Kroatien -11]

Villavslutning 27.8.2011You don't know what you have until it's gone

Godnight sleep tight!

Stiger upp troligen där 6 tiden imorgon på morgonen till tidiga träningar så jag har bara ett ord att säga, godnatt!
[bild från skolmästerskapen -11]

One more week..

Om en vecka säger jag hasta la vista baby till min s.k. gottastrejk. Kan inte påstå att jag fick resultat utav strejken, det var som sagt bara en utmaning. Skall dock försöka äta mindre onyttigt i fortsättningen.. Det gäller ändå inte nästa veckas fredag, då slår jag till, jag har planerat allting. Då blir det minnsann andra bullar.. i kakform ;) So long! (bildens ironi har ingen gräns)

Go on and try to tear me down, I will be rising from the ground like a skyscraper

Extra terrestrialE.T. inspired makeup

 
Sminkade mej enligt denna makeup tutorial [källa], och hade en liten "photoshoot". Visar bilder senare, tror att det är dags för en dusch nu :}

This is my saturday


Huh hej! Idag har jag vaknat tidigt till träning, simmat igen 8 km, farit till stan med Miriam, ätit på thaihouse och shoppat lite. Now I have nothing to do.

Thank god it's friday

Tumblr_losf1ltize1qe7q9to1_500_large_159634609_large
weheartit.com

Thursday

Hejsan! [ Kommer inte att blogga sådär jätteaktivt längre som kanske förr p.g.a. träningar och läxor. Har faktiskt bestämt mej för att satsa lite mer på skolan nu än vad jag gjorde förra året. ] 
Idag genast efter gymnastiktimmen åt jag mellanmål och for iväg på en låång träning, 2 ½ h vilket resulterade 8 km, I'm proud.

I do love matte nails

School tomorrow..

Kan inte påstå att jag har längtat till skolan, nej. Sista dagen på sommarlovet har jag varit till stan för att "shoppa", men hittade inga kläder utan bara småsaker. Efter det har jag varit på träning och nu är det bara att göra sig redo för skolan. Det betyder: ansiktsmask, naglar, kläder m.m.

~


weheartit.com

They say the butterfly is a flying flower

Last friday night            

Gossip girl

Igår var jag som sagt i stan som många andra på Konstens natt. Jag var där med Miriam, Emppu, Jojjo och många fler. Helt okej kväll var det tillslut, Miriam sov över hos mej men hon for hemåt redan. Nu sitter jag bara här i sängen och myser, skall se på den efterlängtade serien gossip girl!
blair e chuck - Imagens do Google• Chace Online Gallery •I solemnly swear that I am up to no good. - HP ϟ

Breakfast time baby

Morgonmålet är absolut min favorit måltid, eftersom jag kan skylla på att det är den viktigaste måltiden på hela dagen så kan jag vräka i mej hur mycket som helst.. not that you care. Flingor och kamomill te → ♥

New


Idag åkte vi till stan, jag Sanna & Miriam. Shoppade lite och åt på Thaihouse, snart skall jag göra mej klar inför träningarna.

Sometimes you put walls up not to keep people out, but to see who cares enough to break them down

Little froggy


Klickade bilden för några minuter sedan med mitt kära macro-objektiv nikkor 55 mm f3.5

Sunday

Väldigt tråkig söndag här hej! Idag har jag bara kollat några avsnitt gossip girl och jobbat. Nu är jag hungrig, vi hörs!

4-6.8.2011 Piispala

Back in business! Eller något. De senaste två dagarna har jag spenderat i Piispala på ett s.k. campingområde med familj och släkt. Det har varit aktiva dagar med några slöa stunder. Förutom att vi sovit och ätit har vi spelat tennis, bowlat, gymmat, simmat och bastat. Här kommer några bilder :)Who said it would be easy?

afraid, bots, city, dress, feel, feelings - inspiring picture on Favim.com e v e r y t h i n g i n s p i r i n g ! a click you wont forget; we heart it - Google Images tied | Flickr - Fotosharing! 「new beginning」
weheartit.com
Wow, jag har nog aldrig haft såhär jobbig träningsvärk. Det är väl ändå ett helt bra tecken på att man gjort något,
tränat ordentligt till omväxling. Men nog har jag mycket att ta igen..

Adele - set fire to the rainBut there's a side to you, that I never knew, never knew.
All the things you'd say, they were never true, never true,
And the games you play, you would always win, always win..

~


Hello! Idag är det första Augusti och idag börjar jag strejka från allt gott i en månad. Om jag klarar det lätt så kanske jag fortsätter.. iallafall så är det bara en utmaning ;) Så jag får inte äta godis, glass, kex, bakelser, chips, salta nötter m.m.
Idag skall jag också försöka överleva första träningen efter en väldigt lat månad, får se hur det går..

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com