Jump

Update

Godmorgon! Ni kan int gissa hur många gånger jag har kämpat med att få internetförbindelse, och nu plötsligt lyckades jag. Vi är alltså och åker slalom i Tammerfors, vid Ellivuori. Vi har åkt bara en dag, igår, och jag har redan assjuka ben. Igår tog vi en bastukväll och tom. badade i snön, haha.. det var kallt som bara den. Snart skall jag börja laga mej färdig, och sen ger vi oss iväg till backen igen. Ha det bra! :)

happy

Hey! Fredag igen, denna vecka gick verkligen fort.. och äntligen är sportlovet här, ni kan inte fatta hur skönt det skall bli med ledigt från skolan! På siståne har jag knappt sovit sju timmar varje dag så dethär behöver jag.
Kvällens planer idag är träningar och bakning, and guess what? JAG SKALL BAKA CHEESECAKE!I hate homework


weheartit.com

Mullvarning!


Lyckades få tag på Joannas bild från penkkis, snygga mullar alltså! Från höger Jennifer, Jojjo, Heidi, jag & Emppu!

I like it

Hello! Har just kommit hem från stan med lite smått och gott. Fick äntligen köpt den efterlängtade och oerhört dyra cover all mix concealern från Makeup store, jag blev tvungen att köpa den genast jag såg erbjudandet.. och jag köpte dessutom en ny mascara från Lumene och en helt vanlig pensel för concealern.
   Jaa.. och så kom jag ju hem med en chokladplatta också som jag nu skall äta framför tvn, nomnom!

"What goes around comes around, just like a flip turn"

Idag simmade vi grymma träningar, 8 km på 2½ timme.. inte dåligt inte. Kommer nog att ha träningsvärk överallt imorgon, men det är värt det, man har den känslan att man faktiskt har fått något gjort idag. Och andra sidan skrev jag ju hälsoprovet idag, men det är nog inte fysiskt, haha.
   Jag tror jag skippar läxläsningen och går och lägger mej tidigt, godnatt!

            

Makeup..

Jeppis uinnitSaturday

                     
(OMFG, I'm actually not wearing makeup)

Efter en fem timmars tävling, alltså en lång dag i Jacobstad, skall jag äntligen ta och chilla lite med min bästa kompis lördagsgodis och tv.
   Tävlingarna gick egentligen ganska bra, inte för att man direkt kan lita på tiderna då de är "handtagna", finns alltså ingen elektrisk tidtagning där.. Men iallafall kom jag hem med fyra medaljer av tre personliga + en stafett, där vi tog hem guldet ;) Fick inga nya rekord men jag simmade ganska bra ändå, bilder skulle jag kunna sätta upp kanske imorgon, inte för att det blev många bilder.. men iallafall, ha en bra lördagskväll!

Swim swam swum

Godmorgon på er! Om ca en timme skall jag till Jeppis på simtävlingar och simma grenarna 100 bröstsim, frisim och 50 bröstsim. Trots att det är en liten tävling är det medaljer och nya rekord jag är efter. Så idag skall det simmas hårt! Hörs knappast på kvällen, för då blir det provläsning.. WISH ME GOODLUCK! ;)


Bilden är från jeppis 2009, senast jag var dit.

Go insane, throw some glitter, make it rain

Penkkis

Det var penkkis-dagen idag då, då alla ettor och tvåor blir mobbade av treorna.. Ganska roligt var det faktiskt, fint smink fick man och som ett bonus lite tandkräm och andra smörjor i håret. Min kära syster var utklädd till Alice in wonderland! :)

HeySommar vore ju inte alls fel.. hehe. Kan bara inte förstå hur jag lyckades bli brun som en pepparkaka förra sommaren, måste vara ett nytt rekord. Nästa sommar igen då, haha!
   Nu skall jag läsa lite på prov, byye.

Söndag är en städningsdag

Idag har jag äntligen städat skräphögen till mitt rum, så nu är det rent & fint! Nu får jag bråttom till träningarna, efter det skall jag ta itu med läxorna.. blä. Hörs mer imorgon!


Double

Let's play with my cards

Yummy

Hejsan! Har haft en otroligt kort skoldag idag, först bildkonst, sedan samling och sen hem.. alltså bara ett ämne egentligen. Har beundrat vädret och tagit sjukt mycket bilder, som jag sätter in senare. Idag blir det troligen träningar och efter det "fredagsmys", ha en bra fredag! ;)2009

Junior fmSleep tight

Sova gott kommer jag inte göra, dvs. tidig väckning till morgonträning är det som gäller. And why am I still here?
   Igår kom jag hem där 12 tiden, jag var jättetrött efter ett utmanande veckoslut i Kemi, trots det var hemresan ganska så rolig. Jag simmade bara två grenar, 100 och 200 m bröstsim, gjorde tyvärr bara ett rekord, men jag antar att jag borde vara nöjd, även om jag inte är det.
   Bilder från Kemi borde dyka upp här nångång under denhär veckan. Nu måste jag gå och sova om jag skall överleva morgondagen, godnatt!


Bjuder på en ickeseriös bild från Italien

I'll be back soon!

Tumblr_lfs0v2jzuu1qajjdco1_500_large
weheartit.com
Nu åker jag iväg till Kemi på juniorfm-tävlingar, wish me goodluck!

Moomin

Hör upp ni alla som har sett eller fortfarande ser på mumin! Dethär är verkligen intressant, och smått roande.
Min syster hittade en sida var det finns tre muminavsnitt som aldrig blivit översatta till finska, de är alltså sensurerade. Mest pga. att barn lätt får traumatiska upplevelser av dessa, och dessutom innehåller vissa avsnitt tom. svärord och opassande uttryck..
   Det var faktiskt riktigt spännande att få se dem, visste knappt att det fanns muminavsnitt som aldrig blivit visade, men jag hade visst fel. Själv har jag alltid sett på mumin när jag var liten, och inte säger jag nej till det nu heller.
Titta här!I can see right through you

Vilket sammanträffande, how come? Så blåögd är jag ändå inte.

weheartit.com

Webcam

 
Har skrivit engelskaprovet idag, det gick väl helt okej. Nu är jag jättehungrig och skall äta, chilla och senare på träning!

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com