Finlands MästerskapenAbout hating sundays..

weheartit.com
Efter söndag kommer måndag, vilket i mitt fall betyder att jag idag måste läsa på matematikprov tills imorgon, läsa på engelska, förbereda ett (möjligen) muntligt finska föredrag och dessutom skall jag till simhallen snart, vilket också betyder att jag är där tills finalerna är över, alltså måste jag läsa på prov i hallen..
So happy sunday guys!

A smile is an inexpensive way to change our looks

Competition

Så jag simmade 200 m bröstsim på morgonen, och hur gick det då? Några sekunder dåligare blev det dock, men jag är ändå helt nöjd. Ett stort plus i kanten var att Jojjo var och tittade på, det gjorde mej glad!
 Nästa vecka är det viktigare tävlingar i Kemi. 
   Hela helgen har typ spenderats i simhallen, och dit skall jag igen imorgon. Har sett på tävlingar, tränat och simmat en gren. Imorgon går jag dit och tränar för mej själv.. kanske man borde börja läsa på matematik prov snart också.. haha.

Nu skall jag iallafall se på film och mysa! Hörs :)


Gamla goda tiderna då jag hade fjärilssim som favoritgren.

Fm-tävlingar i Vasa 2011

Idag var det första tävlingsdagen i FM i Vasa 2011, jag var och kollade på finalerna på kvällen och klickade några bilder. Det är väldigt stora tävlingar och proppfullt med folk och simmare från olika städer, ni kan inte tänka er hur varmt det är i simhallen egentligen.
Jag kommer att simma 200 bröstsim på lördags morgonen, jag ser framemot det!

X antal försök att blåsa luftringar


[länk]

Blue is the colourHade beställt denna hoodie för någon vecka sedan, och den är äntligen här!
Ändå ett minus i kanten för att storleken inte alls var den jag väntade mej, den är superkort och på gränsen till att vara för liten! No can do..
 Btw vi har extra tidig träning idag, därför sitter jag just nu här och slänger i mej mat, haha.. Meen vi hörs :)

ChemistryHey! Jag tog en paus med kemi läsandet och rusade till datorn för att få skriva ett blogginlägg. Idag har jag skrivit det första provet för denna period, och det var filosofi, vilket överraskande nog gick jättebra! Efter skolan gick jag på en stöd timme, jag behöver det verkligen om jag skall klara provet nästa vecka.. dessutom har vi tre jävla prov nästa vecka.. usch! 
  
Måste nog fortsätta läsa på kemi snart..

Sweet

Bowling

                        
Igår firade vi min morbrors fru, alltså min fadder dessutom. En del av firandet var bowlingen, därefter åkte vi till kusinerna var det ordnades en överraskningsfest, lyckad kväll!

Photoshopping..

Godmorgon! Nu är det söndag igen då. Igår klickade jag en massa självporträtt då det var så vacker väder ute, och återigen är det soligt idag. Snart skall jag nog gå ut och fotografera lite till och sedan fara till gymmet före träningarna.

Många nya bilder att redigera, jag gillar! Här ser ni min redigering angående "vampyr" bilden :)
Ha det bra, kram!

I can't feel your heartbeat

SconesLabyrintTex-Mex soup!'Cause I'd get a thousand hugs from ten thousand lightning bugs, as they tried to teach me how to dance

Utanför snöar det nonstop, stora snöflingor, har aldrig sett såhär stora. Efter att jag gått hem från spanska kursen en cirkus 10 min såg jag ut som en snögubbe med pandaögon, ja jag var helt sliten av lite snö (kanske inte så lite ändå).
   Men vet ni vad? Dethär är vad jag kräver av en riktig vinter, vitt överallt ni vet. Det är ursnyggt, jag längtar verkligen till lördagen,  för då skall jag 99,9 % ut och ta foton! Ah, längtar! Perfekt fotograferings väder liksåm..


weheartit.com 

Dirty situation

Guess I'm reading chemistry tonight..Tyr tracer


Trots alla beställda och tillbaka skickade simdräkter så skall vi slutligen beställa denhär (den svarta).
Så nu är den beställd, perfekt till kommande sm och nsm tävlingar!
By the way, min mage börjar skrika snart så det blir nog matdags nu..

What doesn't kill you makes you strongerFocus

Godmorgon!
Jag håller på att packa ner saker i min simväska nu, skall om en halvtimme ge mej av till Kokkola på tävlingar.
Vi hörs kanske mer på kvällen sen, ha det bra! :)

Tumblr_lf0dqiraop1qbvxwmo1_500_large
weheartit.com

I'm dreaming about..

             

Sanna

Lo hecho esta hecho

Hejsan! (har egentligen bråttom, skall i duschen och i tid och sova)

Idag har jag genomgått andra dagen i skolan efter jullovet, det var inget vidare, och det blir bara värre. Man hinner ju knappt chilla längre, men iallafall, nu på kvällen var jag på spanska kursen - som fortsatte. Första gången jag pratade spanska för i år, jag kan nästan säga att jag glömt en hel del på så kort tid, men något nytt och nödvändigt lärde jag mej iallafall idag.
.. bråttom var det ju! Vi hörs!

 

Goodnight

                 
Har photoshoppat denna bild en hel del, satt till lösögonfransar, fräknar, bruna ögon, använt mej av actions m.m.
Finns ju fan inget bättre tidsfördriv än att redigera!

Relax


weheartit.com

--> Träning

Idag vaknade jag jätte sent, ungefär för en timme sedan. Imorgon börjar skolan och man skall vakna sex timmar tidigare än idag, lycka till bara säger jag. Tänker faktist ha som mål att gå och sova tidigt, det är också ett av mina nyårslöften, imorgon skall jag ta alla nyårslöften på allvar.
Nu måste jag iallafall börja packa min väska, träning väntar!

-

        

Snowflake

Ett gott skratt förlänger livet

Anonym


Du som antagligen glömt att skriva ditt namn eller vill vara anonym (haha), kan du meddela mej vem du är?
Jag känner mej ganska lost när jag får en sådan kommentar, and I need to know! :)
Tack på förhand!

Thursday

Hejhej! Idag har jag varit på träningar från klockan 11-13 ungefär, vi var på gym och simmade. Nu är det just den tiden jag bör vara på varje träning och träna hårt inför kommande huvudtävlingar. 
   Idag har jag också städat mitt rum, som såg ut som en soptipp.. Snart kommer Joanna och Eliisa hit, vi skall spela guitarhero och se på film. Ha det bra! :)

Moonwalk

New design

  
Ny design äntligen, blev själv riktigt nöjd. Kvar har jag bara att ta en ny profilbild, kanske imorgon, kanske inte?
Nu skall jag ta och se på film med syskonen, godnatt för min del!

Helsingfors bilder

Hemma

Det var en kul liten resa det med gott sällskap! Nu är benen jätte trötta efter två dagars shopping, dock hittade jag inte så mycket, men något iallafall. Här är allt jag kom hem med.
Sätter upp bilderna på bloggen snart!

Godmorgon!

Om ett par minuter skall jag, Sanna och Miriam flyga ner till Helsingfors. Vi sover en natt på ett hotell och kommer hem på tisdag, då blir det först bloggning. Skönt att för en gångs skull få shoppa loss! Nu skall jag fläta mitt hår och göra mej klar, avfärd snart.
Vi hörs på tisdag, ha det så bra nu! :)

The hills have eyes
Vi tittade just på the hills have eyes, och damn det var mej en läskig film. Den påminde mej om filmerna Desperation och Wrong turn väldigt mycket. En riktigt bra skräckfilm, men den slutade mitt i så det är bara att hyra tvåan och trean då..

CandyGo Kesha
p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com