Tidsinställt inlägg 2

Tidsinställt inlägg 1


Feeling the pressure..
Vi har gett oss av till Esbo nu på junior-fm och fm tävlingar. Har inte några grenar förrän fredagen, men tävlingarna börjar imorgon, nice. Pressen börjar kännas som sagt, men kul skall det bli!

New


Köpte dessa igår, har inte dessvärre köpt några andra plagg i sommar :}
Alltså en tubtopp från Gina tricot, jeansshorts från H&M! [och en glass från Piffi]

~

Still with my first love, which is music. taranandrea - Fotoblogg av Taran Andrea bird, care, child, cute, friend, kiss - inspiring picture on Favim.com Maintenant et Jamais. mãe, não acredita em nada do que eu postar aqui. the faded picture of a beautiful night.
weheartit.com

Mohombi - In Your Head

Trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that mother fucker's reflection


Countdown ~ 9 days ♥

Glad midsommar!

New


Här är sakerna jag köpt under den senaste tiden. Hittills har inget speciellt hänt under denna vecka. Jag har chillat, tränat simning på kvällen och efteråt hoppat lite rep, varit på länk eller annars bara tränat. Men nu tar jag paus från den övriga träningen och satsar allt på simningen, nästa vecka är det nämligen junior-fm som gäller ;} Godnatt!

ThursdayCountdown ~ 12 days ♥

Monday

Igår spenderade jag hela dagen i Powerpark, med Sanna, Hanna & Emma. Kul var det, och det var absolut värt ösregnet som piskade i ansiktet när vi åkte i olika attraktioner. Efter det har min telefon tagit sjukledigt, jag kan sätta på den och pinkoden, men efter det så slocknar den.. great. Igår råkade jag också kolla trailern till världens mest äckligaste skräckfilm, och detta ledde till att jag vaknade upp mitt i natten och hade jäkligt svårt att somna om. Nej fy sjutton, denna film skall jag ändå se någon gång.. [länk]

"Today I feel like not doing anything.." Och det är sant. Skall bara chilla hela dagen tills träningarna börjar, kanske läsa en bok, kanske titta på tv, iallafall skönt att ta det lugnt någongång.
Countdown ~ 15 days
FX: Transform your photos with fun special effects. - Polyvore Death Penalty We cannot really love
weheartit.com

They may forget what you said, but they will never forget how you made them feel..

Gårdagens höjdpunkt..

Jag arbetade från 8-14 i butiken, efter det slängde jag i mej lite mat där hemma och körde iväg till nästa jobb. Mitt andra jobb var att rensa ogräs. Jag hade rensat redan ett bra tag när jag sträckte ut handen för att plocka upp lite löv från marken. Men vad jag såg hindrade mej.. det låg en padda av plast i löven, eller det var vad jag trodde iallafall. Jag petade på den några gånger med fingrarna (tur var att jag hade trädgårdshandskar) och märkte att den var lite gummi aktigt. Någon sekund efter det hade jag uppfattat att det var en äkta levande fet padda jag petade i, jag hoppade till och tom. skrek lite. HA-HA, säger jag. Vid det ögonblicket önskade jag att jag skulle haft med kameran dit, skulle ha fått superbra makrobilder på paddan.. Men iallafall, där har ni gårdagens höjdpunkt, för mycket annat speciellt har inte hänt under dessa arbetsveckor!

Filmtips!

Igår såg jag filmen Män som hatar kvinnor, och just nu ser jag på Flickan som lekte med elden. Vad kan jag säga? Filmerna är verkligen hemska och rörande, men absolut värda att se. Tredje filmen måste ses inom en snar framtid! Ha en bra måndagskväll :}

   

Strawberry splash

Breakfast

Det är så skönt med sol och värme! Efter en lång och arbetsam vecka har jag äntligen lite ledigt,
 och idag skall jag ligga och steka i solen länge. Det är redan +30 grader i skuggan, skönt!

~

Whether you think you can or think you can't, you're right

Första arbetsdagen avklarad!

Har som sagt överlevt första dagen på sommarjobbet, nice. Nu är det bara 9 dagar kvar, i princip inte mycket alls. Idag har jag sådär annars bara varit på träningar som vanligt och åkt rullskridskor med Sanna denhär gången. Och idag har jag fixat ihop två andra små jobb till denna vecka, plus en massa andra roliga saker.. Godnatt!

Sannas studentfest 4/6/2011

BrunchIdag vaknade jag och Miriam trötta efter igårkvälls firande, helt rolig kväll blev det slutligen. Jag tog en snabb duch och sedan gjorde vi oss klara att fara till Miriam på brunch, vi firade nämligen tre personer som snart fyller år.
    Efter brunchen har jag jobbat, nu chillar jag en stund förrän jag och Joanna skall ut på äventyr. Vi skall ut och åka rullskridskor - fun fun fun! Denna sommar har jag faktiskt bestämt mej för att vara aktiv, och så skall det bli!Skolavslutning idag då, jag kan inte ännu heller fatta att sommarlovet har börjat! TJOHOO!
Detta skolår har gått helt bra, mer eller mindre. Är inte direkt nöjd med mitt avgångsbetyg men jag antar att jag får skärpa mej riktigt ordentligt till hösten.
    Idag har det kommit och gått gäster här hemma i princip hela dagen, Sanna har nämligen haft studentfest. Roligt var det! Foton dyker upp troligen imorgon.. festa lugnt! ;}

Life tastes good

[Gjorde ett bildkollage på några av mina senaste fotograferade bilder ]

2.6.2011 - the room is cleaned

Har vaknat, städat rummet och ätit morgonmål. Underbart med en lovdag alltså, det behövde jag verkligen!

It's not only about the things we see, it's about the way we see them

Hejsan, första juni guys! Längesen sist kan man lugnt säga. Skrev mitt sista prov på måndagen, vilket var matteprovet. Och det visade sig att det faktiskt hade gått helt bra. Sådär annars kan jag säga att hela femte perioden har gått dåligt för mej, vet bara inte varför.. 

Imorgon är det Helatorstai, eller Kristi himmelsfärdsdag - vilket betyder en extra ledig dag, tjohoo! Vad skönt det skall bli att äntligen få sova ut lite, jag har seriöst knappt sovit 7 timmar den senaste månaden.. Och snart är det sommarlov, jag har längtat såå mycket!


p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com