Lleida and Barcelona, part 1


Första bilden är från flygplatsen i Helsingfors där vi på dessa stenhårda bänkar spenderade tisdag-onsdag natten, about 4 h sömn, trevlig såg man inte ut på morgonen..

Frukosten bestod för min del av iste och panini, mums.

På onsdagsmorgonen flög vi via Riga till Barcelona, snygg utsikt från planet, ser helt ut som sockervadd :}På tåget från flygplatsen i Barcelona, där vi mötte sångglada spanjorer..

Lunchen åt vi vid tågstationen i BCN, där fick man öva sig på spanska för första gången.

Efter att vi träffat våra värdar(?) och bosatt oss så for vi ut med gänget och tog alkoholfria drinkar, tror inte att dessa spanjorer skulle ens behöva drinkar eftersom de är såå loca people(in a good way) från förr! ;DJag bodde hos Laura i några dar, jag bodde i ett palats!! Maravillosa, fantastiskt, huset jag bodde i var ett drömhus. Tre våningar, spiraltrappor, stor balkong, stort kök, en gigantisk bakgård med pool, rullgardiner i rummet som for upp och ner genom att trycka på knappar osv.

Torsdag, vi gick en rundtur i skolan (var det finns ca 1000 elever) och vidare till stadshuset.

Jag är inte säker på om vi någonsin gick på europas längsta shopping gata, men i Lleida fanns den!Laura utanför huset, porten gled snyggt upp genom att trycka på en knapp den också :D

En kastanj som jag fick smaka på, vissa av oss finländare tyckte att det smakade som potatis men jag har egentligen ingen aning om vad det smakade, bara bizarrt men det var ätbart.

AH! Den godaste glassen ever, yogurtglass från llaollao, yummiie!
Hemma!


Tack till alla för en mycket bra och rolig resa! Muchas gracias! ♥

It's now or never

Seriöst, imorgon gäller det. Imorgon börjar resan som utbytesstudent till Spanien. Jag åker från Vasa imorgon strax efter simningen till helsingfors med spanskagruppen. Ja-a här har man studerat spanska i ca 3 år, det blir spännande att se hur långt det räcker. Vi skall alla bo i egna värdfamiljer och vara i den spanska skolan i Lleida två dagar. Sedan fortsätter vi resan till Barcelona. Jag känner på mej att denna resa kommer att bli riktigt lyckad! En aning nervös är man iallafall.. nu: tillbaka till packningen, så hörs vi om en vecka! ;)

Hasta la vista baby, jajaja!

I could close my eyes to dream

ett två tre fyra

Allergitest

På morgonen strax efter träningarna for jag på allergitest för att förhoppningsvis få fram något om min jäkla snuva.
Men icke sa nicke, inte allergisk mot någonting.
Kvällens höjdpunkt: Kokosbollar doppade i vitchoklad, film med syster, rento meininki.

Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop

Biology

Solving Recruitment and Compliance Challenges with DNA from Saliva Pilobolus crystallinus | Flickr – Compartilhamento de fotos! La belle et la bête
weheartit.com
It's funny how you have to read the same sentence over and over again, about 10 times before you get it. Just reading my homeworks.. right.

I like it black and white

Såå.. idag har jag varit till stan och köpt lite nödvändigheter, gjort hemlagad kokosglass och bakat en tigerkaka. Förstås har jag tagit en hel del foton också och dessutom prövat snedbena (igen). Snart skall glassen avnjutas.. Vi hörs :}

15.10.2011

Never apologize for what you feel, it's like saying sorry for being realThe green mile

Idag har jag sett filmen The green mile, som handlar om en fångvaktares tillbaka blickar, filmen var väldigt bra och lite sorglig.
 

Fredag och biodags

Ikväll ser vi denna!

I believe that life is a prize, but to live doesn't mean you're alive

Oh yes, imorgon börjar andra perioden, skönt. Det betyder att jag inte har läxor att göra, utan att jag bara får njuta lite av fritiden på kvällen som jag inte fått på flera veckor. För mej betyder det att spela lite playstation, se på salatut elämät och kanske se på Water for elephants :}
     Igår sprang vi en 10 km skogslänk på gymnastiktimmen, för mej blev det ett resultat under en timme, efter det kände jag mej ganska darrig och konstig men for iallafall på träning (simning+gym) sedan var det bara att släpa sig iväg på en spanskakurs, what a tuesday!


~ nästan en lite gammal bild ~

Lakeusuinnit i Seinäjoki, day 2


Lakeusuinnit i Seinäjoki, day 1


p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com