Mi hermano lindo

Happiness is the secret to all beauty

Standing in the hall of fame and the world's gonna know your name, 'cause you burn with the brightest flame

~

Julannandag, 25.12

Fick jättefina julklappar i år, tack till alla

I don't want a lot for christmas, there is just one thing I need

Såhär har min dag sett ut. På morgonen steg vi upp ganska tidigt, ivriga att öppna presenterna från oss syskonen. Sedan åt vi morgonmål och gjorde oss fina och redo att åka iväg till mommo&moffa. Väl framme åt vi god julmat och chillade en stund. Någon stund senare åkte de andra till julkyrkan och jag gjorde mej under tiden redo för att klä ut mej till julgubbe och sedan var det dags att börja traska iväg till grannarna. Efter att jag fick det gjort, fixade jag till mej lite och for sedan iväg till mommo&moffa igen, och denna gång för att vi skulle börja dela ut alla paket och äta lite gott. Tja, nu är vi hemma och har sett Kalle Ankas jul och snart skall jag väl ta och hoppa i duschen.. en sådan jul i år, riktigt trevligt. Hoppas ni haft en god jul, hejhej!

Oh christmas tree

Sonrío cuando te veo

Hejsan, längesen sist! Och detta skyller jag bara och endast på stressen. Det har, och är fortfarande väldigt mycket stress nu den här sista veckan, julfestövningar hit och dit samt skolarbeten och träningar, suck. Tur är att man får pusta ut nästa vecka och njuta av julen och lovet :} Här är två bilder på ett par nya saker jag skaffat. På första bilden kan ni se mina underbara och gosiga morgontofflor, looove them Och på andra bilden är det en liten och söt dekoration till min iphone. 
Om ca sex timmar skall jag stiga upp och släpa mig iväg till morgonträningarna så nu säger jag godnatt!

Everyone wants happiness. No one wants pain. But you can’t have a rainbow, without a little rain.

Forget about love, I'd rather fall in chocolate..

 
weheartit.com
Now this is exactly how I feel right now..

Ja, jag lovar och jag svär

Igårkväll, woah, crazy. Kort sagt, gårdagen kändes idag. Kvällen började jättebra och det var kul, men hur fan slutade kvällen? Jo, med att någon hade gått iväg med min jacka.. Hur fan är det då möjligt? Om man betalar grabbarna för att hänga upp ens jacka så kan de ju fan inte gå och ge den till någon annan, jag menar, seriöst? Som tur var hade jag inte lämnat någonting i fickorna, skulle ju ha varit toppen om jag haft t.ex. nycklarna i jackfickan.. Nåväl, får se om den dyker upp! Gonatt

But just because it burns doesn't mean you're gonna die


p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com