Something I bought yesterday..

vit sportbh/topp från h&m, mintgröna shorts från ginatricot, halsband från ginatricot och hårband från glitter ~

Hallelujah

Hejsan! Snart är det veckoslut igen, veckorna och tiden bara springer iväg när man jobbar.. bara några ggr kvar nu. Idag var det kanske det skönaste jobbskiftet någonsin, bara en glassmaskin som krånglade pyttelite och det var inte för mycket kunder så jag satt och åt glass i stora lass och kollade på gossip girl (tog med laptopen!), härligt!
 
Efter jobbet hade jag och Dalle vår sista teoritimme, i augusti får man börja brumma lite smått..
        Nästa vecka kommer att bli händelserik, två ggr jobb och sedan mot slute av veckan FM-tävlingar! Har ingen aning om hur det kommer att gå eftersom jag inte tränat till 100 % den senaste tiden, men jag hoppas på det bästa! Och sedan, kommer det jag har dräglat över under en lång tid.. avfärd mot RHODOS! Och då mina vänner, då börjar mitt sommarlov!! :} Puss!
 
 

So I cross my heart and I hope..

Glad midsommar!

The hunger games

Nu är det så att jag har läst boken Hunger games, fast på finska, och jag måste säga att det är verkligen en av de bästa böckerna jag någonsin läst. Boken var super! Och nu är jag jättetaggad på att se filmen också! Längtar längtar längtar...

~ When everything seems impossible ~

  Untitled | Flickr - Photo Sharing! Tumblr balloons, black, blue, boy, fly - inspiring picture on Favim.com
 Twitter / @jesikamullenx: We got no troubles Life is ... young wild & free Shy bunny ... by *aoao2
weheartit.com

I like to smile because it confuses people

Nice run!

Igår sprang Slottes ättlingar(+1) i Nice run, alltså vi; Jag, Miriam, Sanna, Hanna, Sofia och Janica. Sträckan var ungefär 5 km, när man kunde börja springa sprang jag hela vägen utan att stanna, det kändes jättebra att springa igår. Jag måste dock säga att jag var djupt besviken över att Sami Sarjula ("Ossi" från Salatut elämät) inte var ledare just i Vasas Nice run.. jag hade så sett framemot det!!
Efter springningen fick alla lag varsin picknick-korg full med mat och gott. Så det blev en mysig sommarkväll med picknick i solen, nästa år igen tack! :}

Oh, happy days


GOTTA. DO. IT

Be Fit, Feel Good  Silje - Blir mamma til en liten prins i august - Muffin Top-Less
weheartit.com

FruitpartyIgår spenderade jag kvällen med Jojjo Vi körde till stan för att äta lite asiatisk mat, sen körde vi hem till mej och ordnade ett buffébord fullt med frukt, nötter, kvarg och gott. Man kan väl nästan påstå att det var nyttigt oberoende av mängden! Roligt var det, och efter en slö dag som denna söndag är jag redo för nästa arbetsvecka :} Njut av sommaren, puss!

Tom Boxer & Morena feat. J. Warner - Deep in love

Camila Lira Avatarlık - İmzalık Resimler - Tatlı Aşkım - Sayfa 4501 live, laugh, love

Can you imagine what you would do, if raindrops fell as big as you?


Baby say hello to summer!
Laugh everyday
p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com