Once upon a time somebody ran away saying fast as I can. Once upon a time we fell apart, you're holding in your hands the two halves of my heart

The time is running and I can't catch up

Bakning?

A Stranger's Smile Likes | Tumblr 365.
Mocha Café PrettyGirlFood Tumblr
weheartit.com
Kom att tänka på att jag inte bakat något på ett tag, man får ju grymt bra inspiration från weheartit iallafall, kanske dags att baka något i helgen? Får se hur jag gör :} Have a nice day people!

Life is a roller coaster. You can either scream every time you hit a bump, or you can throw your hands up in the air and enjoy it

Paisuntakroolot


Sommaren är påväg nu

Godmorgon people! Idag är det dagen då man skall flytta klockan framåt en timme, vilket betyder att våren börjar vara här och sommaren är på god väg, underbart! Älskar den där vårfeelisen då snön smälter, solen skiner och man kan skippa vinterkläderna. Wonderful, just wonderful.

[Kroatien -11]

You chewed me up and spit me out, like I was poison in your mouth. You took my light, you drain me down, but that was then and this is now

Webcam

Maaliskuu-uinnit

Tävlingarna igår gick väl helt okej, varken bra varken dåligt. Nästa vecka är det bara att satsa hårt på tävlingarna i Seinäjoki "Paisuntakroolot". Nya rekord skulle sitta finfint!


I throw my hands up if you believe in me now

People pretending everywhere, it's just another day

“to know me is to love me” 25 Before 25: March 2011 Tumblr
Helloo! Det är sjukt mycket saker jag måste ta itu med på en och samma gång just nu, inte lätt kan jag säga.
Idag har jag varit på arbetsintervju efter skolan (hoppas på det bästa!!), och efter det bestämde jag mig för att inte släpa mig iväg på träning eftersom det just nu går så himla dåligt och jag förtjänar lite ledigt. Oh well, back to those freakin' homeworks, so long!

Mitt rum som det ser ut just nu..

Sometimes I feel like this

Countdown ~ one month ♥


weheartit.com

Just wonderful songs.. ♥

  

Porque el corazón escucha mi cabeza

Det sägs att unga kvinnor inom sporten (iallafall simningen) går igenom en tuff period där allt stannar upp och känns jobbigt, som en uppförsbacke, förrän de uppnår en fullvuxen ålder. Om detta är ett faktum så kan jag påstå att jag är i den perioden just nu. Aldrig nej aldrig har mina armar lidit så mycket som de gjorde idag under morgonträningen och på kvällsträningen i måndas. De känns som att man inte kommer någon vart, man försöker med våld ta sig fram i bassängen samtidigt som x antal svärord ekar i huvudet. Jag vet inte, det är bara så jävla tungt, ibland vill man bara sluta simma, stiga upp ur bassängen och gå och spy eller något. Jag hoppas dock att träningarna så småningom skulle börja gå bättre, men detta är ju också något jag hoppats på redan under en tid..
Jag vill så gärna att simningen skall börja gå bättre, för att simning är något jag älskar att göra, jag blir bara så jävla frustrerad av att min kropp inte tycks vilja samarbeta just nu.
 Ibland är det bara så jävla jobbigt, och vardagslivet gör det inte mycket lättare heller. Det är så himla många saker som snurrar i mitt huvud just nu så jag vet inte alls vad jag skall tänka och tycka. Ibland känns det även som att jag inte alls vet vad jag vill.. Jag tar ett steg i taget helt enkelt.

be happy . Be Fit, Feel Good A Collection of Stunning Photography of Sports Campaigns | Lava360 
weheartit.com

M O N D A Y

Bara några bilder jag klickat på siståne, pusshej

Hello sunny sunday!

Amsterdam, part 2

Tortyrmuseumet som sagt, väldigt intressant historia men sjukt grymma saker..


Ett besök till Madame Tussaud!

Yogurtglass yummie! Fast den var inte lika bra som den i Spanien :)
Färska våfflor med vitchoklad och m&m!


Amsterdam Dungeon, en bra upplevelse, påminde mycket om spökhotellet Gasten i Liseberg.. och tillsist ett kallt Finland - home sweet home!

Throwthethingsyouboughtonthefloorandtakeapicture*

Amsterdam, part 1

På måndag eftermiddag åkte vi till Helsingfors och på tisdag som sagt for flyget till Amsterdam, dock startade planet med två timmars försening p.g.a. värsta snöstormen i Helsingfors. Vi anlände till Amsterdam där en sex tiden. 


Utanför tågstation!


Vårt hotellrum¨
Amsterdam, vacker stad med mycket sevärdheter. Vi besökte Madame Tussaud, Anne Frank's gömställe, Amsterdam dungeon, en marknad och ett tortyrmuseum där jag verkligen blev illamående när jag fördjupade mej i alla sjuka straff man genomfört förr..
Andra delen av bilderna kommer imorgon, godnatt! :}

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com