Splash

This must be another fairytale

Mysigt värre! Dekorerade mitt rum idag med s.k. "fairy lights" och det blev riktigt lyckat. Perfekt nu till detta dystra väder, åh vad jag börjar få julkänsla, det är inte långt kvar nu! Följ mej på instagram ;) pusshej!

It's okey not to be okey

We heart it.

Neimenovani album ℒ et's go high. wild cosmia, what have you seen? (1) Photos du mur Triple Chocolate Chunk Muffins made with greek yogurt, cocoa, and applesauce November 3, 2012 -Google+ Food^^ sweater | Tumblr sat morning breakfast | Flickr - Photo Sharing!

You shoot me down but I won't fall, I am titanium

Don't you worry child, see heaven's got a plan for you

Hey! På en dag som denna har jag klickat några foton på Sanna (kommer upp på bloggen imorgon), samt varit med familjen och hälsat på till Sofia, Jens & Colin och deras nykomna bebis, Mette :) Söt var hon!

Pomegranate

 

En el amor hay que perdonar

One quote, many quotes

Älskar fina citat, jag brukar oftast bara googla "quotes + ngt annat" och så dyker det upp hundratals sidor med bra och dåliga citat. Gillar dem som har en mening. Idag har jag varit på mörkerkörning och inte gjort så mycket annat, borde förstås läsa på prov men min skolmotivation existerar inte för tillfället.. Ha det bra!

Wish I could read your mind

Jag talar ut

Oj, måste säga att jag verkligen har blivit dålig på att skriva här på bloggen. Det är för att jag föredrar inlägg med fina bilder, och om jag inte såna har så blir det så trist. Nu är det också faktiskt så att jag är i ett stort behov av ett "perusobjektiv" alltså t.ex. nikkor 18-55 mm objektivet, min gick nämligen sönder i somras.. Det är därför jag inte varit så aktiv på bloggen, men så fort jag skaffat mej ett liknande objektiv lovar jag att jag skall bättra mej :) Gonatt!
  fall | Tumblr Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Tumblr

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com