Spring is beautiful

I dream a little dream of you

Breakfast in bed

Skies are crying

I'll be waiting for you

 

1 0 . 0 4 . 2 0 1 3

På onsdagen fyllde Miriam 18 år, så dagen till ära ordnade jag och Sanna ett riktigt lyxkalas till henne. Vi blåste ballonger, pyntade lägenheten, valde partymusik och dukade bordet fullt med godsaker. Måste säga att jag verkligen lyckades med mina cupcakes denna gång, de var himmelska! Så vi åt god mat och drack bål och senare bar det av till baren för att dansa och se Redrama. Prima kväll! Pusshej

Till gårdagens ära

Heart attack

 
 

I don't wanna fall in love, if I ever did that I'd think I have a heart attack

 
Satt uppe till klockan två i natt i väntan på denna musikvideo, sen gav jag upp och gick och lade mig. Ironiskt nog kom den ju upp en timme senare då, haha. Åh, världens bästa låt 
Demi Lovato är en av mina mest favoriserade artister, hon är så inspirerande och äkta. xx

Bakning

I gasp for air, it feels so good but you know it hurts

Igår led jag av magsjuka hela jävla dagen. Det började med att jag under natten började må dåligt och blev tvungen att kräkas. Usch då. Inte fan bad jag om magsjuka till just denna vecka. Som mest olämpligaste..
Idag har jag mått en aning konstigt, men ändå bättre och jag har inte behövat spy en enda gång. Hoppas ni håller er friska!

Breakfast

Idag tog jag en sovmorgon och bestämde mej för att göra proteinvåfflor, alltså våfflor som innehåller lite mer protein och som dessutom är en aning nyttigare. Receptet lånade jag härifrån. Nu är jag så mätt att jag snart dör.. haha. Nej nu måste jag nog ta och göra saker som blivit ogjorda, silly me. Chao!

xoxo


p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com