She wants to say I love you but keeps it to goodnight, because love will mean some falling and she's afraid of heights.

Nikon d7000 + 50mm f/1.8

Årsresumé 2013

J A N U A R I  , gjorde jag åtminståne två crazy sminkningar på mig själv och tog foton. Alltid roligt med sådant.
 
F E B R U A R I , tog min industrial piercing, härjade på penkkis och åkte iväg till Budapest som sjukling.
 
M A R S , var en aning matfixerad denna månad tydligen. Haha. Plåtade Miriam och även mig själv med skeleton smink m.m. hihi.
 
A P R I L , väntade på våren, jobbade i glasskiosk, spelade om och om Heartattack musikvideon och tog ett legendariskt breakfast-in-bed foto som på weheartit fick över 2000 hearts, ballt.
 
M A J , sålde (och åt) metrilaku på första maj, vann Mega tidningens fototävling och åkte iväg till Turkiet på en oförglömlig resa med Sanna.
 
J U N I , jag blev student, åt lyxig brunch på hotell Astor med Sanna, började jobba i en grill, drog vattenzumba med Masa i simhallen några dagar i sträck för oändligt många barn och gick ner 4-5 kg denna månad med hjälp av "world of shape" dieten (dessa kilon är nog tillbaka plus lite mer).
 
J U L I , simmade på FM-tävlingar och åkte på resa till sköna Fuengirola (Spanien) med familjen.
 
A U G U S T I , hade mysig picknick med Janski, gjorde galen målning på mig själv än en gång och började så småningom ta avstånd från simningen, flyttade även söderut i slutet av denna månad för att påbörja studier där.
 
S E P T E M B E R , började i folkhögskola i Karis och lärde känna många sköna människor, gick på "hollywood" fest i club 18, åkte till Tallinn, fotade på marknad i Ekenäs och fyllde nitton år samma dag.
 
 
O K T O B E R , sköt med hagelgevär för första gången, gjorde polaroids, fotade i studion, åkte hem till Vasa för att kolla på simtävlingar, gjorde snickersrutor, gick på två st. halloween fester och fotade med nålhålskamera.
 
 
N O V E M B E R , fotade lite mer i studion, fotade med vidvinkel objektiv samt med en Mamiya, plåtade Elin och Maria, bakade pepparkakor & julstjärnor och åt en superlyxig frulle/brunch hos Sanna med Miriam.
 
 
D E C E M B E R , fick jullov tidigt, åt god julmat, handlade julklappar, var jultomte, spenderade tid med nära och kära, åt tills jag sprack och dessutom slappade jag bara mest. Skönt var det. Gott nytt år på er alla! Puss.

#weird

Nikon d7000 + 50mm f/1.8 
 
Ibland känner man sig så här. Förvirrad, konstig, ensam och sårbar. Everybody has a dark side, right..?
+ pluspoäng tll mig för att ha fotat ett självporträtt helt och hållet utan smink förresten.

Sometimes you've gotta fall before you fly

Nikon d7000 + 50mm f/1.8
Black swan make up by me.
Modell: Sanna

Christmas

Ber om ursäkt att jag inte bloggat på en tid. Det har skett så mycket under veckan, både bra och mindre bra saker. Det blev en annorlunda jul i år med många blandade känslor, men det gick ändå, life goes on.
I år också ställde jag upp som jultomte hos grannarna och fick en slant för det. För övrigt åt jag god julmat, var tillsammans med familj & släkt och fick mycket fina presenter.

Day 13: Yourself with 13 things

Tänkte göra en "easy escape" med denna challenge och samla ihop 13 saker jag önskar mig i julklapp. Låt se..
En laptop, nikkor 50 mm 1.4, batterigrepp, nike skor, snygg jacka, kameraväska, högtalare till iphone, pengar, pyjamas, Nicki Minaj parfym, julchoklad, industrial piercing och en hjärtformad vit skål. Tack&hej!

Vintage

Nikon d7000 + 50mm f/1.8
Modell: Elin

I love you, you'll never know

Untitled| DepressionA little bit of help leading the way
love sleepcute love | TumblrWelcome
weheartit.com
 

The story of my life

Har gått och förälskat mig i denna låt efter att jag såg dem uppträda i X factor USA [länk]. Den är faktiskt vacker.

Day 12: Sunset

Day 11: Something blue

Nikon d7000 + 50mm f/1.8 och extern blixt 

Lina

Nikon d7000 + 50mm f/1.8 och reflexskärm
Modell: Lina

Day 10: Childhood memory

Första gången jag åkte tåg. Nog var det ju ett äventyr även om jag sov halva resan. Så liten och oskyldig.

A christmas story

Har gjort en mysig liten julmusikvideo med Elin. Tycker det är så himla kul att göra sånahär lite mindre seriösa videor, och hemskt svårt är det inte heller. Filmen är endast filmad med min action kamera Gopro hero 3. Inte den bästa kvalitén p.g.a. att vi filmade i mörkret men jag tycker inte det spelar så stor roll egentligen. Psst! Kolla ändå i HD och lämna gärna en kommentar, tack & hej!

Day 9: Someone you love

Någon jag älskar? Jag älskar min familj, men det var dock lättast att välja Toffe eftersom han syns mest på bild. I hela 10 år har denna lilla gosse varit med i kulisserna. Vi har varit på många äventyr, delat olika känslor (både bättre och sämre) samt haft roligt och bara levt livet. Den här killen är helt otrolig, så glad och fiffig. Kärlek är, när man varenda gång kommer hem och bemöts av en överlycklig liten solstråle som viftar glatt på svansen och ser helt otroligt euforisk ut. Jag kan nästan svära på att jag sett honom le. Det värmer i hjärtat.

Day 8: A bad habit

En dålig vana. Äter allt för mycket sött & gott, men det skall ske en förändring på det inom en snar framtid.

15 days until christmas


tumblr.com

What now?

 

Day 7: Fruit

Julshopping i huvudstaden

Idag tog vi, jag och Elin, typ tidigaste tåget till Helsingfors för att handla lite julklappar. Det var inte lätt att stiga upp tidigt må jag säga, jag hade nämligen sovt ca 3,5 h sammanlagt i natt p.g.a. att jag photoshoppade länge och tittade allt för många avsnitt South Park (sjukt roligt serie förresten, vink vink).
        Hittade nog några julklappar, men en annan orsak varför vi åkte in till huvudstaden var även eftersom jag ville se den vackra julbelysningen samt ta ett besök till Starbucks som nyligen öppnats. Vi lunchade på Vapiano (börjar bli en vana), där vi tog varsin pesto pasta, vilket var utsökt. Senare njöt vi av varsin frappuchino, lyxigt värre. Har haft en händelserik och rolig dag & nu är jag verkligen utmattad. Gonatt, gonatt.

The skin I live in

Nikon d7000 + 50mm f/1.8
 
När kreativiteten flödar är det absolut underbart att photoshoppa, att manipulera bilder och ge dem en fantasifylld finslipning. Detta är vad jag älskar att göra. Idag har jag åstadkommit två väldigt annorlunda självporträtt, dessa blev ganska artsy fartsy enligt min egen åsikt, vad tycks? Puss & kram, ha det bra.

Day 6: From a low angle

Day 5: From a high angle

Gopro hero 3 white edition
 
En hög vinkel tänkte jag? Tycker att den här passade ganska bra till dagens tema eftersom den bokstavligen är tagen från en hög vinkel, från en karusell i borgbacken nämligen. Fotot är inte taget med systemkamera, utan med min kära action camera. (Ledsen för sen uppdatering!!)

Day 4: Something green

Nikon d7000 + 50mm f/1.8 + extension tubes

Underbara december

MERRY CHRISTMAS!🎄🎅🎄💗* Snowman *Untitled
Christmas(: Disney | via TumblrChristmas time♥
❄️⛄️lovelyCan't wait for christmas!🎅🎄
weheartit.com
 
 
 
 

Day 3: Clouds

Day 2: What you wore today

Lillajulsfirande i lördags

Hade en mysig lillajul hemma i lördags. Firade det som vanligt med nära & kära. Åt julgröt, limpa och kaka. Fick även små presenter av "tomtarna". Alltid lika trevligt, dock blev helgen alldeles för kort enligt min åsikt.
Kan inte förstå att det bara är 21 dagar kvar till jul, åh som jag längtar.

Day 1: Self-portrait

Hade tyvärr ingen riktigt färsk bild på mig själv, och hann inte ta ett sådant heller så jag bjuder på en bild från i höst som är tagen i natursköna Karis. Håret har jag ju kanske lite förlängt (pfft! haha).

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com