Think pink

Luxury Fashion | via TumblrExtremely Blessed. † | via TumblrFeelin' Light Summer Night | via Tumblrlost in paradiseWeareryou only live once | via TumblrJoana Gröblinghoff | via TumblrUntitledA Girl's Whispers | via Tumblr
I n s p i r a t i o n   b y  →  weit

All that you have to do is be true to you

 
 
 

Gibraltar

Maxi dress & hair updo

Fuengirola in my heart

Hejsan, nu är jag hemma igen från en toppen resa! Två veckor gick hur snabbt som helst, men så är det ju alltid då man har roligt. Resan var troligen höjdpunkten på min sommar, eftesom jag där bara fick njuta av sommaren och inte behöva stressa alls. Mitt sommarlov fortsätter visserligen men nu kommer också några arbetsskift in i veckan.
        Gjorde en kort film från resan, där de flesta stunder är fångade. Jag rekommenderar att se den i HD för bästa kvalitén. Enjoy! Och kommentera gärna ;) Ha det bra.

Mijas

A soul of fire

 
 

Chinese mandarin food

Hejsan! Nu närmar sig hemfärden, vi har bara en par dagar kvar här i underbara Spanien.Två veckor har gått väldigt fort, en till vecka skulle verkligen inte sitta fel. Nåväl, snart skall vi åka till stranden och på kvällen skall vi in till stan och shoppa och äta. Igår åt vi på en kinesisk restaurang på min begäran, det smakade mycket väl. Till förrätt åt jag en vårrulle, huvudrätten bestod av ris & kyckling med mandlar och till efterrätt åt jag glass. iHasta la vista!

If you fall, I'll fall with you baby

 

El parque de los cocodrilos

In the desert

iBuenos dias amigos! Idag har jag börjat dagen med en liten joggingtur/powerwalk i morgonsolen. Om en stund skall jag äta morgonmål och sedan skall vi göra oss redo för avfärd mot Gibraltar. Jag är mycket nyfiken på vad som väntar i Gibraltar. Shopping och apor? Haha. Där uppe i bergen måste man vara väldigt noga med vad man gör, och inte gräva i onödan i väskan, eftersom aporna tar vad de vill ha. "They don't take a NO for an answer", läste jag på en hemsida. Så vi får hoppas att jag inte blir av med pengar eller det viktigaste av allt, kameran! Besos

This is where I belong

Selfportrait

S u m m e r t i m e s

 

At the crocodile park

!Hola! Hur mår ni? Jag mår prima, bättre än såhär kan det ju inte bli! Igår besökte vi krokodilparken, har varit dit tidigare för ca tio år sedan så det var ett mycket nostalgiskt besök. Roligt och intressant var det, fick även hålla i en krokodil bebis, söt var den. Skall inte skriva mycket mer nu för nu kurrar magen och det är dags för lunch, vilken idag består av hemmagjord färsk tonfisk! Mums.

Details

Hälsningar från Spanien

iHola! Anlände igår till paradiset, till Spanien. Åh vad jag älskar det här, det är som mitt andra hem. Nu har mitt sommarlov verkligen börjat. Jag skall ta och njuta av solen, språket & kulturen, maten och sällskapet. Jag kanske hör av mej på bloggen, ha det så bra tills dess! :} Pusshej.
 

S w i m m i n g

Good things come to those who wait

 
 

Nature video by me

Finnish nationals

Hej! Har spenderat de fyra senaste dagarna i Jyväskylä med simmarna på fm-tävlingar. Roligt att tävla igen, har inte gjort det på ett bra tag känns det som. Mina personliga prestationer var dock inte de bästa, men det förväntade jag mig inte heller p.g.a. de få ggr jag varit och tränat simning på senaste tiden. Nu är iallafall det långa tävlingsdagarna över och jag tar sommarlov, hasta la vista bejbes.

Little mushroom

Aren't you something to admire 'cause your shine is so bright like a mirror

Klickade ett par foton på några saker jag köpte idag. En bikini överdel och ett halsband från h&m (har dreglat efter ett sådant länge..!), samt ögonbrynsfärg och en pensel från kicks. Är supernöjd med mina köp, och jag är tvungen att säga att det faktiskt är jädrans skönt att få bränna lite pengar nu som då. :}

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com