Bildkollage

 

Ipad, strawberries and pancakes

Oh là là j'adore! Dessa plättar är gudomliga och väldigt nyttiga också. Jag brukar sätta nässlor i dem(det blir som spenatplättar..!) eller smaksätta dem med kanel, mums! Receptet är lätt som en plätt. Allt du behöver är 3 äggvitor, 50 g kvarg och 15 g havreflingor --> sen är det bara att mixa allt!
 
 

Now I'm a warrior

 

Homemade jeans shorts

Jag är verkligen inne på det här med att göra egna jeans shorts. Detta är mina andra hittills lyckade par. Mer är på kommande. Jag älskar utmaningar, dock är det mest kreativitet som detta kräver. Inspiration kan man också hitta på nätet hur lätt som helst, det krävs inte mycket heller. Fynda på loppis ett par gamla jeans, klipp dem i önskad längd och använd din kreativitet! Jag valde att göra mina shorts slitna och dekorerade dem med guldnitar. Jag blekte även underdelen(syns inte på bilden dock). Oh yes! Imorgon styr jag kosan mot närmaste loppis igen. Chao bellas!

A million reasons to smile

 

We are them crazy kids

Water splash

 

Beautiful Miriam

Sunset

 

People change, things go wrong. Shit happens, but life goes on

 

Hello midsummer

 

A memorable day

Flower

Bumble bee

 

Zumba in water

Woppaa! De två senaste dagarna har varit fulla av zumba, skratt och svett. Jag och Masa tog på oss rollen att dra zumba till simmare i åldern 10-13 år. I söndags hittade vi på en koreografi till en ungefär halvtimmes zumba. Mycket enkla rörelser men ta mej fan vad man blev svettig, det är ju annars också så varmt inne i simhallen. Men roligt hade vi, ja verkligen. Idag på morgonen när vi körde igång med zumba så kändes det som att armarna skulle gå av, vi lider båda av svår träningsvärk från gårdagen och det är säkert ännu värre imorgon! När jag skriver att vi har dragit zumba så betyder det inte att vi har dragit endast ett pass, utan närmare 10 st per dag..
Så t.ex. idag har jag spenderat sex hela timmar i simhallen.. trevligt trevligt. Haha. Nej, men roligt hade vi nog, och vårt program blev väldigt uppskattat, så pass mycket att vi blev ombedda att dra ett sista zumba pass även imorgon. Happy days! :}
 

Simply beautiful

Can you see me?

 
 

Studentfoton

Brunch i söndags

Förra söndagen bjöd Sanna mig på brunch vid hotel Astor. Hur skall jag ens kunna beskriva brunchen? Den var ju himmelsk. Det fanns precis allt man kan önska sig. Bröd, paj, bondost, våfflor, cupcakes, exotiska frukter, äggröra, smoothie, chokladmousse, maränger, jordnötssmör, bacon, färsk appelsinsaft m.m. Underbart, tack!

50 seconds of Turkey

Yesterday was pretty awesome


p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com