Springtime baby

Idag har klockan blivit flyttad en timme framåt. Ett steg närmare sommaren alltså. Åh! Jag älskar våren. Alla underbara vårtecken; solen och värmen, kvittrande fåglar och doften av vår  Wonderful

Easter cupcakes

We were born to die

Colours

Lördagsgodis

Woopwoop! Klarade av att vara i gottastrejk i 2 veckor, sen kom suget tillbaka och jag bara måsta ha en stor godispåse. Mums! Lite godis då och då kan väl inte skada.. ;) Bilden är från gårdagen.

Voyage dans l'infini

Lite shopping från idag. Har inte köpt något till mig själv på jättelänge så idag kände jag verkligen för det :} Slutresultatet blev en mysig tröja, träningsshorts, nagellack, ringar, ögonbrynspenna och ett par ansiktsmasker.

Come and take a walk on the wild side, let me kiss you hard in the pouring rain

You make me glow, but I cover up won't let it show

Wohoo! Välkommen till Apple-familjen bara! Pappa fick ett hedersomnämnande på jobbet och fick därför en Ipad mini, och dessutom den allra nyaste modellen, lyxigt värre! Är stolt över min pappa 
        Yummie, mellanmålet idag bestod av proteinfluff i smak av hallon samt en stor grapefrukt :} Ha det bra, hejs!

".. it's about learning to dance in the rain"

Dragon fruit

På min begäran köpte pappa hem en väldigt exotisk frukt som kallas dragon fruit eller pitahaya. Har länge velat veta hur den smakar och även ta foton av den, tycker att den är så söt och annorlunda :} Smaken påminner lite om kiwi eller melon, dock mycket svagare smak. Så helt okej, alltid roligt med någonting nytt!

Träningsinspiration

Tumblrlidiavaldiviamake a difference | via Tumblr
TumblrImage - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hostingadrienneeikrem
weheartit.com
 

Sparkling eyes

Give me a hat and I'll wear it

Åh underbara solskensväder!  Idag hade jag nästan tappat rösten helt och hållet, men trots det for jag en sväng till kvevlax för att umgås med släkten och klicka några fina bilder. Fina bilder blev det och många sådana! Härligt att få se solen igen. Åh nej, nu måste jag ta en kopp te och förbereda mej mentalt inför morgondagens skrivningar, so long!

I'm in love with all these little things

Expressing my weirdness

Good morning sunshines!

Liberty bridge & Chain bridge of Budapest

Någonting nytt

Köpte inte mycket från Budapest, på bilden ser ni största delen av det jag köpte + en grön tröja, ett par leggings och massor av godis. Från ett ämne till ett annat, usch och blä vad livet känns tomt när man är sjuk. Jag menar, jag har inte varit på träning på över en vecka, jag har inte haft ork att läsa på studenten, jag har bara slöat hemma, nej fy vad det känns dåligt. Idag skall jag försöka ta mej till träningen och även överleva den..

Budapest

Budapest 26.2-1.3.2013

Budapest är en vacker och intressant stad. Jag längtade verkligen inte hem. Jag vill ut och resa igen, jag vill utforska och upptäcka världen. Denna dag har till omväxling varit väldigt slö, har inte gjort någonting, inte för att min svåra förkylning tillåter mej att göra så mycket heller.. Jag vill bli frisk nu. Chao

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com