Elin

Nikon d7000 + 50mm f/1.8 och reflexskärm

Hollywood party at club 18

Här är tre bilder från onsdags, när det var Hollywoodtema i Club 18. Natten blev inte alls för lång och det var superroligt. Inga av bilderna ovan är mina egna, de två första är Elins och den sista är Saras :} Hade inte själv med kameran så tyvärr blev det inga bilder för min del. 

What does the fox say?

 Vet int om jag är mycket efter med denna låt eller inte, men ifall ni inte har hört den än så rekommenderar jag er att göra det! Eftersom den är helt sjukt rolig och catchy, dessutom tycker jag att det är en låt man mycket väl kunde höra på dansgolvet. Inte nog med det, den får en på väldigt gott humör! Thumbs up for this one!

Autumn leaves

Med en Nikon i varsin hand for jag och Elin ut till skogarna i Karis idag för att klicka några mysiga höstbilder, och bra lyckades vi ju! Fick en hel del bra foton, eftersom hösten är så vacker. Och då måste jag ju även tillägga att min vän här är mycket (Och då menar jag MYCKET) fotogenisk vilket verkligen underlättade fotograferandet. Sätter upp fler bilder senare! :}

Watching the beautiful night sky

Sigma 28-70mm f/2.8
Jag, stativet & kameran under den underbara stjärnhimlen. Stjärnhimlen är något av det mest fascinerande jag någonsin beskådat, så himla vackert. Skulle kunna ligga och stirra på den i evigheter. I natt fick jag även syn på två stjärnfall, betyder detta att jag får två önskningar att gå i uppfyllelse? Hoppet lever, gonatt.

You drain my heart then you fill it up

Höstmarknad i Ekenäs

A picture is worth a thousand words

Idag och igår i skolan tolkade vi allas hemuppgifter, självporträtt. Idag var det min bild som fick sättas upp på väggen. Det kändes smått pirrigt att visa upp ens eget självporträtt och sätta upp det på väggen för alla att tolkas. Det var dock mycket intressant och lite lustigt att höra kritik, kommentarer och djupa analyseringar och tankar kring ens eget självporträtt. Fick mycket positiv feedback och är väldigt glad för det.
Med min bild ville jag inte visa något konkret, utan istället någonting annorlunda som väcker tankar och känslor. Jag utgick från uttrycket "Ögonen är själens spegel" och valde därför att ha skärpan på ögonen. Jag ville också på något vis få med mitt element, vattnet, i bilden, och doppade därför håret i vatten och ruffsade till det lite slarvigt. Jag blev faktiskt ganska imponerad av en del av studerandenas tolkning av mitt porträtt, liksom hur bra det verkligen stämmer in på mig och min personlighet. En bild säger mer än tusen ord, varsågod och börja tolka!

Colour inspiration

hopeUntitledPerfect.KROJC
50 shades of grey❤Placeceline . | via Tumblrvintage tea stronger | via Tumblr
weheartit.com
Grå är en färg som man lätt förknippar med tråkig, dyster och negativ, men så behöver det alltid inte vara. I brist på annat började jag spontant leta och samla ihop bilder med gråa toner från weheartit och mycket fina hittade jag också. Grå är inte min favoritfärg, men den är ändå vacker på sitt sätt, som alla andra färger.

Atlas (Hunger Games)

Oh my, låten får mig bara att längta mer och mer till Catching Fire(Hunger Games). Har läst ut alla tre böcker för länge sedan och sitter bara och räknar ner dagarna till filmerna typ. Jag menar, böcker var verkligen bra. Rekommenderar starkt. 66 dagar kvar..

Swebars and Celsius

För en par veckor sedan när jag besökte hemstaden passade jag på att gå till Fitnesstukku och köpa lite smått & gott. Billigt var det inte, trots det blev jag mycket nöjd med mina köp. Åh jäklar vad goda dessa proteinbars är, speciellt kokos..

Skogens färger

S.

Tallinn 12.9.13

En analog godbit


Idag lånade jag en sådan här analog skönhet från skolan. Vår fotogrupp skall åka till Tallinn imorgon så därför tänkte jag att det vore super att låna en analog kamera så att man senare kan framkalla bilder från självaste Tallinn. Tror att det kommer att bli en jättebra dag imorgon, ser verkligen framemot det. Vi skall besöka ett museum där vi får chansen att se Irving Penn's utställning, samt äta god mat och kanske shoppa lite grann. Ha en trevlig fortsatt onsdag, kraam!

3D effect

Roar!

 

Life taught me that it's better to be alone than in bad company

Life is a climb but the view is great

Nikon d7000 + 50mm f/1.8 + extension tubes

Colourless and colourful

Nikon d7000 + 50 mm f/1.8
Jag och Pi gick ut på en liten promenad idag och klickade några foton. Helt bra bilder blev det med tanke på att jag inte har tillgång till min reflexskärm än (den är hemma). Den skall dock hämtas hit så fort som möjligt. So long!

Serendipity

(Telefonbild, måste nämna att nougat milkshaken i högra nedre hörnet som jag testade i måndags var himmelsk..! )

Igår på kvällen bestämde jag och Elin oss för att gå till Serendipity (traktens bästa café) och fika lite. Cafét är verkligen mysigt och har massvis med godsaker att erbjuda för en inte allt för stor slant. Vi håller troligen på att utveckla något slags beroende till cafét, haha. Så snart är vi nog stamkunder där..
Vi drack rabarber cream té och åt smarriga fattiga riddare, mums! Vi satt där ganska länge och bara chillade och pratade om allt mellan himmel och jord. Trevligt och mysigt var det, tummen upp för sådant!

Autumn inspiration by weheartit

A touch of pink

Nikon d7000 + 50mm f/1.8 + extension tubes

It is September

Gjorde en hipster bild September till ära. En av favoritmånaderna definitivt. Det blir höst och jag & Sanna fyller år. Det är ju nu som det är dags att ta fram varmare kläder och skor. Åh vad jag är sugen på att shoppa höstkläder.. September är helt enkelt en skön månad. Sen finns det ju inget man kan få mer höstkänsla av som att dricka varmt när det är kallt ute. Mysigt värre! Puss.

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com