Motljus och blommor

White beauty

Nikon d7000 + 50mm f/1.8 och reflexskärm
Modeller: Sanna & Toffe
 

Yeah yeah whatever - Fotoutställning

Halå där! Ikväll har vi (fotokonstlinjen 13-14) haft vernissage i Galleri Zebra här i Karis. Det blev en mycket lyckad en, det kom faktiskt mer folk än jag trodde så det var ju skoj. Så nu är alla våra fina och unika slutarbeten upphängda på väggarna för att beundras, om ni är i närheten kan ni ju kika in! ;)

En film från klassresan

 

Berlin, part 3 - Spree Park

En vacker dag i Berlin tog vi närmaste bussen och åkte iväg till området nära Spree Park. Vi fick gå en bit in i skogen för att nå vårt mål, men det gjorde inte så mycket för det var så himla fin natur. Spree Park är alltså en övergiven nöjespark i Berlin som stängdes år 2001. Vi gick runt hela nöjesparken i ett försök att hitta en ingång, men vi höll oss utanför stängslen till slut, eftersom vi inte hittade någon lämplig ingång och för att det fanns vakter inklusive vakthundar på området. Några fina bilder fick jag ändå.

Happy easter!

Nikon d7000 + nikkor 50mm f/1.8 och reflexskärm
Modell: Sanna

Berlin, part 2 - Berlin zoo & aquarium

Berlin, part 1

Berlin resan var toppen. Jag var där med det bästa sällskapet och jag blev förälskad i hela staden. Överlag under resan gick vi miljontals steg och åkte ubahn fram och tillbaka varje dag, så det var en ganska fysiskt jobbig resa och man var mycket trött när man väl var tillbaka i hostellet efter långa men händelserika dagar. Vi shoppade, träffade nya människor, besökte Berlin zoo & aqvarium, åkte längre sträckor med ubahn för att se sevärdheter samt gjorde ett intressant besök till Spree park. Saker som inte hänt förut hände och jag vet inte vad mer jag ska säga, det var helt enkelt en oförglömligt bra resa. Tack till alla som gjorde resan helt underbar! 

Easter egg

 
Hej! Är nu tillbaka i Finland efter en mycket skön klassresa, mer om det kommer jag att skriva när jag hinner, bilder kommer det förstås också. Håller på att packa som bäst just nu, skall snart nämligen åka med Jennifer hem till österbotten. Skall bli skönt att få komma hem, har haft sån hemlängtan. Psst! Visst är det ett fint påskägg på bilden? Fick den av min roomie Rebecca igår och hon fick ett av mig :}

Wanderlust

weheartit.com
 
I d a g åker vår klass, vi fotonördar, på en efterlängtad klassresa till Berlin. Har väntat på denna dag så himla länge och kan int fatta att vi faktiskt åker nu. Har stora förhoppningar och jag tror att denna resa kommer att bli oförglömlig. Foto, shopping, äventyr & vänner  {P.s. Jag hör av mig om en vecka, sköt om er!}

I love this life

 

Raseborgs slott

Canon 450d + canon 10-22mm f/4.5
 
I helg besökte jag och Effa Raseborgs slott, vilket var smått skrämmande eftersom det spökar där. Det var ju dock inte på kvällen (vilket hade varit sjukt läskigt!), men ändå. {Det är alltså samma ställe som vi besökte på natten i torsdags.} Vädret var också ganska behagligt, det var soligt men blåste kallt.
       Redigerade in lite brus i bilderna för att göra dem lite mer intressanta.. hehe.

Smokey eyes and leather jacket

Nikon d7000 + nikkor 50mm f/1.8 och reflexskärm
 
Tog några "badass" bilder med Elin tidigare idag. Det var helt perfekt fotoväder! Jag blev dessutom verkligen nöjd med fotona och det är alltid lika roligt att ha photoshoot med Elin! :) Daaaaamn!
 
Modell: Elin

Gårdagen i bilder

Second star to the right and straight on 'til morning

Canon 450d + canon 10-22mm f/4.5
 
Gjorde en nattlig och lite skrämmande roadtrip igår i sällskap av Pernilla och Effa. Vi åkte till slottsruinerna där det spökar och klickade några foton på den fina natthimlen. Vi råkade hamna precis bakom ruinerna, bättre så än att ha måsta gå in dit.. Hui. Det var så skrämmande, helt kolsvart och mystiskt. Att gå omkring i total mörker och utanför hemsökta ruiner är nog inte en av mina starkaste sidor. Bilden i mitten är den enda från slottsruinerna, de övriga är från Billnäs bruk.

Torsdagskänslor

Hej! Känner att jag inte fått gjort mycket denna vecka, så brukar det alltid vara när skolan närmar sitt slut och sommaren knackar på dörren. Jag borde ändå jobba vidare på mitt slutarbete så småningom, dock är det mest photoshoppande som står där på schemat. 
       Idag för övrigt har vi exponerat cyanotopi bilder i solljus samt uv-ljus.. Bilderna blev blåa, interesting.

Vårtecken

Nikon d7000 + nikkor 55-200mm f/5.6

Let it go - Africanized tribal cover

Hej! Det är ett måste för mig att dela med mig av denna video som jag hittade för några dagar sedan på youtube. Jag älskar att lyssna på alla möjliga covers av låtar och när jag då hittade denna blev jag verkligen inte besviken. Så himla cool! De har verkligen satt ner mycket tid på denna så ta en titt vetja! ^^ Sen är ju låten annars också så jädrans bra! Let it go 

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com