Fältkurs i analog kommunikation

Nikon d7000 + 50mm f/1.8
Klockan prick nio imorgon bitti åker mediekultur- och kulturproducentskap studeranden iväg med bussen till det okända. Vi skall alltså ut till skogs med rinkka och allt, men vi vet inte vart nånstans. Vi får inte ta med någonslags elektronisk utrustning, därav namnet "analog kommunikation". Hade gärna haft med kameran men får man inte så får man inte. Vi kommer tillbaka på söndag eftermiddag. Är väldigt taggad på allt det här, jag tror att det blir roligt och spännande. Hoppas att vädret är på vår sida också.. See you later alligator!

When you've been fighting for it all your life, that's how a superhero learns to fly

Nikon d7000 + 50mm f/2.8
Foto: Sanna

Morning walk

Photo by Iphone 4s
 
Tvingade mig själv upp klockan 06.15 idag. Det var ett väldigt tufft beslut och det var nära att jag skulle ha bestämt mig för att jag är för lat idag och bara somna om, men nej. Så jag drog på mig träningskläder och begav mig ut på en morgon powerwalk. Under promenaden stannade jag vid ett vattenfall och tog en cinemagraph med en app jag gillar. Har inte gjort cinemagrapher på evigheter och jag är väldigt besviken över det, har nämligen haft tekniska problem på den fronten men jag ska försöka fixa det. 

It's my birthday

Hej alla fina, idag fyller jag 20 år! Det känns dock som att jag borde vara några år yngre, sådär psykiskt iallafall. Men nej, det är sant, jag är hela 20 år idag, jey!
          Min dag förgyllades redan i förrgår, när pappa kom hit på besök och hade dessutom med sig en enorm bunt med underbara (dock för tidiga) födelsedags presenter åt mig. Fy så glad jag blev. Inte bara presenterna blev jag glad av utan också av att se pappa, det gav mig en varm hemkänsla. Tuttu ja turvallinen liksom. Jag har nämligen inte varit "hem hemma" sen jag flyttade och jag har verkligen haft hemlängtan. Idag när skolan slutar tar jag första bästa tåget och åker hem till pampas, ser verkligen framemot det! Ha det bra, puss & kram. 

Min syster

Nikon d7000 + 50mm f/1.8
 
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min underbara systers födelsedag! Stort grattis till dig fina du. Saknar dig så! Snart ses vi, kram. ♥ 
 
Min fina syster. Min storasyster. Låt mig berätta några saker som ni inte visste.
När vi var små såg jag alltid upp till henne (gör det fortfarande!), hon var min rollmodell, jag gjorde precis som hon. Var hon sur var jag det också, även om jag inte visste varför. Jag stod alltid vid hennes sida och hon vid min och jag var alltid med på hennes alla idéer och påhitt som ofta kunde vara väldigt knäppa.
         Hon är den som förstår mig bäst. Vi brukar ofta tänka och säga samma saker samtidigt, vi har något slags telepatiskt samband och vi tänker och ser på saker väldigt lika. Tycker faktiskt det är rätt så konstigt att vi inte är tvillingar. Vi delar samma stjärntecken och det märker man mycket väl på oss också.
I goda och i dåliga tider finns hon alltid där. Älskar dig, syster.
 

Höst inspiration

No words needed, älskar hösten. Foton från weheartit.com

Den finaste låten på länge

 

Am I alone with the thoughts that I have?
I'm afraid that I'm scared of myself
Am I the only one to doubt who I am?
Wish I was someone else

Everytime I try to swim, it pulls me,
pulls me deeper down
Everytime I try to fly, it holds me,
holds me to the groud

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Gulisintagning -14

Fotat med iphone 4s.

Gulisintagningen igår va? Hur var den då? Tja, jag hade absolut inte planerat att vid något skede stå i endast underkläder framför folk men vips så blev vårt lag tvunget att göra det två gånger. Den andra gången var dessutom på Narikkatori, framför Kamppen, framför FOLK som dessutom tog fram kamerorna medans vi sprang och härjade.. Oh god why egentligen. Nåväl, nu är det ju gjort. En hel del andra knäppa grejer fick vi även göra, jag menar, ni ser ju lampan på bilden som vi gick och bärde omkring på? Don't even ask. Allt som allt tyckte jag att det var sådär, bara helt OK kul, kunde varit roligare. Det var jobbigt att gå från ett ställe till ett annat i flera timmar och sedan blev man även trött & hungrig. Blev ingen efterfest för mig inte, ville bara hem och sova 

Breathe

Nikon d7000 + 50mm f/1.8 + reflexskärm

Portugal

 Har äntligen tagit mig tid åt att slänga ihop en kort video från Portugal. Den här är filmad endast med Gopro kameran och det mesta är från vår vandring till den coola stranden som jag tidigare berättade om. Jag har ännu mer filmmaterial på lager så bara jag har tid och ork så gör jag en till film från Portugal.  Beklagar kvalitén och allt annat dåligt, windows live moviemaker levererar inte, och mitt andra redigeringsprogram har fått fnatt.

D a n i e l a

Nikon d7000 + 50mm f/2.8
 
Modell: Daniela
Fotade fina Daniela idag på dagen. Fick många bra foton, dessa två blev dock mina favoriter.  

Frukost i sängen

Idag hade jag en väldigt mysig lördagsmorgon. Sov lite längre, åt frukost i sängen och kollade på The other woman filmen. Till frukost åt jag kvarg med banan, mullbär och Waldenfarms kalorifria chokladsås, åt även ett ägg vid sidan om. Har varit väldigt nyfiken på att få smaka på mullbär eftersom jag sett att det är väldigt populärt just nu i den s.k. fitnessvärlden. Smakade skumt men inte dåligt, en bra jämförelse vore gojibär. 

Kräftskiva

Jag åkte hem till Vasa i helgen främst för att fira villavslutning i gott sällskap men även för att jobba lite och ta avstånd från tankarna kring första skolveckan. När det är villavslutning brukar vi på traditionellt vis fira det med kräftskiva hos nära släktingar. Gott sällskap, snapsvisor och god mat säger allt. Kräftor är kanske inte riktigt min grej, men jag åt ändå en hel plus några räkor till. Det är ju så himlans klottigt och jag blir dessutom väldigt fort äcklad av alla slemmiga delar o.dyl. som sprättar omkring.. haha.
         Vi hade så himla roligt i lördags, tackar alla för en lyckad villavslutning!

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com