Waterfall

Nikon d7000 + sigma 10-20mm

Behind every mask there is a face, and behind that a story

Nikon d7000 + 50mm f/1.4
Modell: Sanna 

On my workout playlist

weheartit.com

Om träning och prestation

Jag har knappt skrivit något på bloggen när det kommer till mitt tränande. Kanske dags att ta tag i det nu? Jag kan börja med att säga att jag nästan hela mitt liv har haft någon fysisk aktivitet som hobby. Jag har hållit på med sirkusgymnastik, baseboll, fotboll, simning m.m. Nu är det gym som gäller. När jag simmade tränade jag som mest 10ggr/vecka, i dagens läge går jag på gym sex eller sju ggr per vecka (nästan dagligen). Försöker dock ha en vilodag i veckan nog.. 
 
Jag får ofta kommentarer och frågor som "hur orkar du?" och "varför gör du det?". För mig handlar det inte om att tvinga sig själv till gymmet eller att bara gå dit för att låtsas vara hurtig, nej, jag gör det för att det är en del av mitt liv. Och sanningen är, ifall jag inte tränade överhuvudtaget så skulle jag ha en väldigt rastlös och tråkig fritid.
Iphone 4s bilder
 
Prestationer har jag lite svårt med måste jag erkänna. Eller, liksom att utmana sig själv är för mig inte alltid det roligaste eller bekvämaste eftersom jag alltid vill vara bäst och bättre än mig själv. Ta som exempel på simträningarna när vi skulle dyka sex ggr 25meters längder så kunde jag verkligen inte låta mig själv gå upp till ytan och andas ifall jag behövde det. Åh nä, istället fick jag uppleva många vidriga nästan-nära-döden-upplevelser som jag kallar det. När syren tar slut och kroppen börjar rycka underligt i desperat behov av syre, usch nej säger jag bara. På tal om prestationer kan jag säga att ett av mina tuffaste är t.ex. att simma 50m utan att andas en endaste gång, och då ingick en sväng också på kort bana.. tuffa tider det där. Därför gillade jag aldrig något vidare våra simträningar där vi tränade upp lungkapaciteten.
          Ännu på tal om prestationer.. Nu i lördags när jag skulle ut för att springa en 10km länk så kände jag genast från början att takten var snabbt och det kändes lätt (vilket det sällan gör!) - och då bestämde jag mig för att det var dagen jag skulle göra nytt rekord. Och då fanns det ingen återvändo efter det beslutet. Efter sex kilometer började kroppen lida och jag blev tvungen att börja öka farten rejält vid åtta km.. det var fan tufft. Men jag gjorde det. No pain - no gain, och där fanns definitivt pain må jag säga! Mitt förra rekord var lite under en timme och nu blev det nya rekordet precis under 52 minuter.. helt sjukt ju. Är otroligt nöjd med mig själv, tack och hej. :)

Patterns

Nikon d7000 + 50mm f/1.4

NVK Photowalk

Iphone 4s bilder (förutom första)
 
Hejs. Idag har det varit en rolig dag. Jag har varit på NVK's photowalk med andra inspirerande och trevliga fotomänniskor. Jag hann hänga med Elin oxå en stund i början av promenaden men sen blev hon tvungen att sticka och lämnade mig med nästan alla främlingar (kände en från förut). Men ack så roligt det var! Ångrar verkligen inte att jag for. Jag måste påstå att det nog är utanför min komfortzon att umgås med nya människor, men jag tror på den teorin att livet börjar utanför sin egna komfortzon så det är bara att köra! Och som sagt, roligt var det, mera sånthär! 

Stockholm 9-11.4

Bjuder på olika telefonbilder från kryssningen till Stockholm. Beklagar att jag är över en vecka sen med detta, men fick först igår min nya dator.. (mer om det senare!) Kryssningen överlag var riktigt rolig. Fastän vi bara åkte till grannlandet och knappt hann vara där så fick jag ändå den där härliga resekänslan, and oh how I love it. Längtar så jädrans till nästa resa som är om mindre än tre veckor nu! Gaah! 

Smoke

Nikon d7000 + 50mm f/1.4 och reflexskärm
Modell: Sna

Att resa

weheartit.com
 
Hejs! Orsaken till min bloggtorka är att jag är utan laptop för tillfället, vilket betyder att jag bloggar från skolan just nu. Har massvis med fantastiska bilder att visa, som vi tog med Sna förra veckan, men som sagt ni får se dem senare när jag har skaffat fram en ny laptop och troligtvis inom en snar framtid. 
          I d a g  så bär det av till Stockholm med färja i sällskap av en del av klassen. Vi ska åka dit för att träffa svenskar som vi senare ska jobba ihop med. Åh, det kommer bli så kul! Det är länge sen sist jag var på kryssning. Jag bara älskar att resa, men vem gör nu inte det? En mycket efterlängtad resa är oxå på kommande aaah! Ha det bra, kram! :)

Kalla kårar


p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com