Smocka over and out

Smocka för min del är nu över. Den som inte vet vad Smocka är så ta och klicka här (det är ett aktualitetsmagasin som finns både på webb och tidning). Det har varit två annorlunda och utmanande veckor på Smocka. Den här veckan fick vi jobba självständigt som videoreportrar, vilket betyder att jag har t.ex. fotat massor med stillbilder, filmat på olika presskonferenser och editerat materialet. Igår filmade jag och editerade ihop det här klippet. Jag har fotat pärmbilden till bl.a. dagens Smocka tidning (se nedan). Det har varit som sagt utmanande och intressant men också väldigt lärorikt.
Det var allt jag hade och säga idag, tack & hej.
Lukas och jag på presskonferens i tisdags (obs telefonbilder)

Måndag

En trög start på måndagen var det idag men som tur blev den allt bättre. Har både arbetat och fjantat mig lagom med Mea. Idag fick jag dessutom agera pressfotograf (jee!!), när jag och en reporter gick och lyssnade på en mer eller mindre intressant presskonferens, läs mera om det här. Efter skolan gick vi med Mea till picknick på mellanmålsfika. Jag testade på kokoslatte för första gången och för en sann kokosälskare som jag så kan jag säga att jag givetvis gillade den. Tack och godnatt... 
Iphone 4s bilder

Daydream

Nikon d7000 + 50mm f/1.4
Modell: Monica
 

Filmteam

Den här veckan har vår grupp uppgiften att vara filmteam för aktualitetsmagasinet Smocka. Vår uppgift är att göra ett filmreportage på ca 3-4 min med ett visst tema. Vi har planerat, filmat och även börjat klippa idag. Imorgon ska vi ännu filma några bilder + klippa allt färdigt. Sedan publiceras det på fredag men då är jag inte där p.g.a. andra skäl ;)  Återkommer om det senare.
Mea, jag och Kicki på bild, Bellas bilder

Kanelbullar

Nikon d7000 + 50mm f/1.4
 
På söndag bakade jag en sats med kanelbullar för första gången på egen hand. Jag gjorde det för att jag var uttråkad men även för att ha något i frysen ifall någon nångång kommer på besök. Nu var det så att jag inte åt något själv den här gången, p.g.a. diet, när jag oftast brukar äta hälften av smeten typ och hästmängder av det jag just bakat (japp sådan är jag). Men roligt att baka är det ju, jag gör det dock sällan just eftersom det oftast slutar med att ja äter för mycket av det goda.

 

Sometimes I think I'm alive, sometimes I think I probably never will be

Nikon d3000 + 50mm f/1.8
Foto: Sanna
 
Spontant är bäst. Igår bestämde jag mig för att göra slut på min "crazy colour" -flaska som jag köpte i somras, så jag went crazy och färgade hela håret i lavender färg. Det blev ljusare än jag trodde och det kommer inte att hållas i många dagar.. Mitt hår sådär annars mår nog inte så värst bra nu.

Runebergstårta

Nikon d3000 + f/1.8

Dreamcatcher

 
Nikon d7000 + 50mm f/1.4
 

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com