Black and blue

Nikon d7000 + 50mm f/1.4
Modell: Lina

Sugar

 

Långa skoldagar

Bjuder på Monicas fina telefonbilder idag.

Idag var det en inte så trevlig dag. Väckning klockan 07.00 (okej kunde varit värre) och sedan blev det att ta spåra + metro för att komma till skolan. Vi skulle nämligen ha en kurs i Sos&kom. Om ni har läst min twitter så har ni möjligen sett att jag klagat och varit väldigt negativ över en viss "skitkurs", oh ja, det var den vi hade idag och kommer att ha de kommande månaderna. Det är typ en journalistikkurs. Ämnet intresserar mig inte ett dugg så jag är inte alls taggad så här efter det sköna jullovet och nyåret. Oh well, bara att försöka kämpa på. Kram.

Giv mig

Wanties!! Nya träningskläder och färgglada Nikes skulle inte sitta fel. Pricken på i:et skulle ju vara att få smaka på den nya smaken av Questbar... Sitter även och drömmer om proteinpulver i smak av jordnötssmör, mums.

Jason Derulo konsert för ett år sedan

Bestämde mig för att snabbt klippa ihop en film från förra årets Derulo konsert. Vet inte varför det tog så lång tid för mig att ta tag i det haha? Här är den iallafall. Det är snart precis ett år sedan jag var där med Miriam och oj vilken upplevelse det var alltså, bara wow. Snart kommer jag att fara på en ny konsert...Kolla i HD mina vänner.

I will always adore you

Nikon d7000 + 50mm f/1.4
 
Ett självporträtt jag tagit tidigare denna vecka. Testade på en ny frisyr och gjorde mig till ett krullmonster, haha, nej men jag gillade verkligen den där frisyren. Det slet nog en hel del på håret (aj aj inte bra) men det var värt det.
 

Lite rea shopping

En söt pyjamas, underkläder, hair repair serum, ansiktsmask och nagellack ville jag köpa hem igår. Tyckte att jag förtjänade det, har nämligen knappt köpt något åt mig själv efter julen på jul-rean. 

One last time

 

Snowstorm

Nikon d7000 + Nikkor 50mm f/1.4
Modell: Elin
 
Idag har jag fotat Elin i snöstormen. Okej, jag medger att det inte ser så farligt kallt ut men jag lovar att det var ett rent helvete att sätta foten utanför huset. Det var tungt att gå i den djupa snön samtidigt som den iskalla vinden piskade i ansiktet, trots det fick vi ändå fina foton.

January

Nikon d7000 +50mm f/1.4
Modell: Masa

Nyårsafton

 

Howdy

Nikon d7000 + 50mm f/1.4 
Modell: Mira
 
Testade mitt nya objektiv med Mira här för några dagar sedan. Kan inte klaga, den rockar. Skärpedjupet och kvalitén är verkligen på plats. Så tack för den fina julklappen!
 

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com