Som fisken i vattnet

Photos by Gopro hero 3
 
Kom på att jag aldrig lade ut några foton från vår lilla "träning" i Maj. Haha, nej men seriöst vi tränade nog då före tävlingarna i Maj men sedan hann vi fjanta oss också lite lagom, med Masa då såklart. :) Filmen som jag la upp från den dagen hittar ni här!

Åland

I helg blev det ett spontanbesök till Åland med familjen och mormor. Vi hyrde en villa så årets första dopp är nu avkryssat i Finland. Sådär annars så gick vi på stan, åt ålandspannkaka och njöt av vädret. Klickade för kanske första gången inga foton på denna resa, hade helt enkelt inte lust (weird right?!).
Iphone 4s bilder

Cool for the summer

Hon gör det igen, detta är en av mina favoritlåtar i sommar. Väntade verkligen med spänning på att videon skulle komma ut, var sist och slutligen en av dom trehundra första som såg videon. Kan inte beskriva hur mycket jag verkligen avgudar denna person. Har följt hennes resa och karriär sen början och jag gör det fortfarande. Hon är min största inspirationskälla och förebild.  Och förresten.. those hairflips though, så jädrans bra!

Grekland, Corfu - del 2

Fyfan vad jag älskar att dyka i havet. Att snorkla, att utforska och bara vara i det underbara klarblå salta havet. Måste bara berätta att vi var ju till Albanien över en dag, vi åkte dit alltså med båt (tog ca 1,5h) och så besökte vi bl.a. Butrint, som är ett mycket intressant historiskt ställe.
Sen en dag hyrde vi en båt och åkte ut på havet, med pappa som chaffis som aldrig förr hade kört båt. Haha, men bra gick det. Det var en av de bästa sakerna på resan enligt min åsikt. Dock var det lite oroande att sitta i båten påväg tillbaka till hamnen eftersom vinden och vågorna verkligen var på gång. Men bra gick det till slut! Finns en rolig bild nedan, där Mathias sitter längst fram i båten och har simglasögon på sig och vattnet bara sprätter, haha.
Foton med Nikon d7000 och Goprohero3
samt med objektiven nikkor 50mm f/1.4 och sigma 10-20mm

Grekland, Corfu - del 1

I början av Juni var jag med familjen och mormor till Corfu, en fin ö som ligger i Joniska havet till er som inte vet - jag hade själv aldrig hört om ön före besöket. Vi var där i nio dagar, alldeles för kort tid enligt min åsikt... Dock fanns det inte allt för mycket att göra på ön, men skönt är det ju att bara lata sig till omväxling. Vi solade, åt god grekisk mat, jag och Mathias gick några gånger ut på morgonpromenad samt besökte ett akvarium, vi åkte till Albanien för en dag (obs mitt sextonde land woopwoop!), sen så var vi på båtutflykt med The Yellow Submarine, vi besökte gamla stan, hyrde en båt en dag m.m.Psst! Selfie-stick varning, förutom att det är en monopod för Gopron. Ni vet, den där som fanns före selfie-sticken ;)
Foton med Nikon d7000 & Goprohero3, 
samt objektiven nikkor 50mm f/1.4 och sigma 10-20mm

Hemkommen

Nikon d7000 + 50mm f/1.4
 
Hejs! Bloggen har varit på paus nu i en vecka eftersom jag varit på resa med familjen till södern. Mer om detta kommer senare, skall precis dyka ner i alla bilder och filmer. Jag hade gärna stannat längre där borta, Finlands sommar levererar ju inte liksom... Vi hörs!

Lunchdejt med Elin

Idag på dagen åkte jag in till stan för att träffa upp saknade Elin som plötsligt hade dykt upp i Vasa. Det var jätteroligt att ses igen. Vi lunchade på Sweet vasa och pratade om allt mellan himmel och jord. Elin är en av de få personer man verkligen kan prata om precis allt med, och i dessutom i mycket snabbt tempo. Haha. 
Iphone 4s bilder

Emmi & Petter

Nikon d7000 + 50mm f/2.8

When you can be anything, don't be afraid

Nikon d7000 + 50mm f/1.4
Modell: Mathias

Snapshots

Iphone 4s bilder
 
Lite snapshots från senaste tiden. Om ni är intresserade av att följa mig på instagram så heter jag zarahkarjalainen där och på snapchat zzaaarah :) Kolla gärna in min nya hemsida oxå, HÄR!

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com