Bröllop sneak peek

Gissa vad jag har gjort idag? Fotat bröllop åh ja! Det blev en mycket fin dag, fylld med kärlek, skratt och fina stunder. Allting fångat på bild sort of. Fotografen är nöjd! Här får ni en liten sneak peek..
 

Finska sommarfavoriter

Yellow

Nikon d7000 + 50mm f/2.8 
Modell: Mira
 
Den här sommaren är allt om att fota mycket och massvis. Jag harmar mig alltid mitt i vintern att "varför tog jag inte fler foton då när det var behagligt väder?", när det på vintern möjligtvis är för kallt att stå och frysa framför kameran. Men icke sa nicke, denna sommar har jag bestämt mig för att ta så mycket foton som möjligt, och ja, till och med göra några filmer. Och det har redan kickat igång rätt så bra, vid sidan om praktiken har jag redan hunnit med flera photoshoots och mera är på kommande! Blir förstås rätt tufft i längden att photoshoppa.. haha, men tur är att man älskar det man gör iaf. Kram

För en vecka sedan

Iphone 4s bilder levererar!
 
... Då var jag på bio med bästa vännen. Och vi såg Pitch Perfect 2, mitt under den soliga dagen. Den var riktigt bra, minst lika bra som första filmen tyckte vi båda. Så gå och se den om ni är det minsta intresserade! Efteråt åt vi den typiska sommarmaten från Dognai och jag tog även årets första bollglass samtidigt som jag hälsade på min vän Mira i glasskiosken, så det blev en mysig fredagskväll i solen det :) 

Beautiful now & Sun is shining

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one

Nikon d7000 + 50mm f/2.8
Foto: Mathias
 
Detta var en vacker junikväll för inte så många dagar sedan som jag satte kameran i handen på brorsan och sa "här, ta foton". Haha precis så gick det kanske inte till men ungefär. Vi klickade inte alltför många bilder pga en väldigt tålamodslös fotograf och flera attackerande myggor.. inte för att jag fick ett enda bett - har inte fått ett endaste ännu hittills! Wohoo. Men ändå.

Examensfotografering - Jim

Fotade kusinen här för några veckor sedan. Tänkte visa två foton jag tog ↴
 
Nikon d7000 + 50mm f/2.8

Light as a feather

Nikon d7000 + 50mm f/2.8
Modell: Janski
 
Igår hade vi photoshoot med Janski. Det blev ett spontant val av miljö, men ett mycket lyckat sådant. Vi fick tyvärr inget underbart motljus men det gjorde ingenting, vi fick lite regn istället och resultatet blev ofattbart bra. Jag är så stört nöjd. Modellen, platsen - perfektion. Inget mer att tillägga, tack & hej.

Filmtips - It follows

 
I tisdags kollade jag filmen It follows, den handlar om en flicka som blir "smittad" av en person som bär på något underligt fenomen som gör att man blir följd av något när som helst och var som helst.
          Jag som älskar skräckfilmer blev faktiskt positivt överraskad av den här. För den var helt sjuukt bra. Och varför? Jo, inte bara för att den har ett sådant där fantastiskt läskigt koncept, utan även för att den lyckades hålla spänningen i tittaren genom hela filmen. Jag fick typ en kick av hur bra den faktiskt var. Den här filmen har dessutom blivit gjord på en relativt låg budjet, så extra mycket pluspoäng åt denna. REKOMMENDERAR. 
 
Psssst! Ni som är/bor i Vasa på sommaren, den kommer på bio den 26.6! Ett litet tips bara ;)
 

Mitt första försök på råchoklad

Första gången jag gör en instruktionsvideo, och även råchoklad för den delen. Och fyy så gott det blev! Mycket godare än jag trodde. Det här var alltså ett färdigt paket med alla ingredienser från Cocovi som jag använde mig av. Det finns förresten en aning humor i filmen pga att jag klantade till det lite på några ställen.. haha. Oh well, see for yourselves.

Burn

Nikon d7000 + 50mm f/2.8
Modell: Mathias

A film from Alanya

Alanya, del 2/2

Vår roliga glassvän. Han sa varje dag "ICE CREAM" med klar och tydlig röst när vi gick förbi haha.
Så till slut var vi bara tvungna att gå dit och köpa lite glass :D
Helt okej shopping.. ;)
Bästa resan på länge. Vill göra om det NU.

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com