Yoogaia

Som Buzzador har jag haft möjligheten att pröva på liveyoga, vilket alltså innebär att yoga till en timme som sänds live via internet. Jag själv prövade på pilates och tyckte att timmen var riktigt bra, den gav mig en bra känsla i både kropp & själ. Ledaren var kunnig och gav goda tips. Klicka här för att komma till sidan och pröva du med!
 

Interstellar

I helg bestämde jag mig för att äntligen ta mig tid till att se på filmen Interstellar. Och besviken blev jag inte, åh nä! Filmen är två timmar och fyrtionio minuter lång och därför trodde jag att jag skulle bli tvungen att se den i två delar, men ack nej - jag kollade hela i ett sträck. Jag tänker inte avslöja något från filmen ifall ni inte har sett den men min åsikt om filmen var att den verkligen var bra, och att den nog förtjänar dessa 8,8 poäng som den fått på Imdb. Det som gjorde att jag tyckte om filmen var att själva ämnet som filmen kretsar kring intresserar mig så otroligt mycket. Sen att det var en film som verkligen fick mig att storböla (och jag pratar inte om bara några tårar) var en överraskning, men det betyder ju bara att den rörde mig och att man i den här filmen har lyckats dra i precis rätt "snören". Sen ett plus var också de bekanta skådespelar ansikten, som t.ex. Matthew McConaughey som är bekant från serien True detective. Såå jag rekommenderar denna!
 

Kiasma

Igår efter skolan for jag och Masa för första gången till Kiasma för att se och analysera konst. Det var intressant, inspirerande och samtidigt roligt med det bästa sällskapet. Kiasma överlag är otroligt stort och fint. Vi fick en överdos av konst och blev själva lite artsy, hihi.
Iphone 4s

Katy perry - Prismatic world tour

Iphone 4s bilder
 
I onsdags var jag på Katy Perry konsert tillsammans med Masa och Annukka. Det var helt fantastiskt kort sagt. Och det var precis vad jag förväntat mig och kanske lite mer också. Trots att vi hade sittplatser så satt vi inte ner en endaste gång under hela konserten. Det var så bra feelis i arenan, vi dansade, sjöng med till alla låtar och hade så roligt. Det var endast två låtar jag inte kunde texten till haha.. Kvällens favoriter var den starka öppningen med låten "Roar", "This is how we do" samt "Part of me" som gav mig tårar i ögonen eftersom den betyder så mycket för mig. Ett stort plus i kanten var att fick före KP även se Charlie xcx och hon var verkligen grym hon med.

Good vibes

Hej, jag bjuder på två varianter av en bild som blev tagen i somras, när jag var på utfärd med Jennifer. Vi var och fotade på ett fint ställe som heter Pärus fors. Skulle vara ett perfekt ställe att ha photoshoot på nu när jag tänker efter...

Really really..

 

För jag vill vara glad

Fotat med iphone 4s.
 
Psst, har blivit småkär i kjolar...

- - -

Nikon d7000 + 50mm f/1.4

You know me, but you don't know me

Nikon d7000 + 50mm f/1.4 
Modell: Mathias

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com