Let me take a healthy

Gjorde ett kollage via en app. Bilderna är tagna från mitt s.k. fitnesskonto på instagram. Märker att jag knappt bloggar något om träning & hälsa fastän det är något jag håller på med dagligen. Något som jag verkligen brinner för.
          Har i princip varit på strikt diet nu sen Juli och resultaten kommer smygande väldigt lååångsamt men säkert. Har fuskat två gånger sen dess med maten, och det är inte lätt kan jag säga. Eftersom varje fredag (godisdag) vaknar gottamonstret inom mig till liv, och det är då jag vill äta allt och alla typ. Nej men det är iallafall då det skulle sitta bra med en BJ och lite lösgodis men inte nu inte. Jag har stora mål till årets slut.
 
Sen vad det gäller träningen så tränar jag ca 10 gånger i veckan, där ingår fyra morgoncardio-pass och fem till sex gympass. Varför jag gör detta? Jag vill inte endast må bra och se bra ut, utan jag vill främst bli av med min övervikt som jag bärt omkring nu i flera år. Sen så är detta dessutom en del av min livsstil, en hobby jag älskar. Den regelbundna träningen började i samband med att jag började fotboll och simning då nångång för kanske tio år sen. Nu är de utbytta mot gym och springning.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com