En magisk stund

Nikon d7000 + 50mm f/1.4
 
Morgonen är min favoritstund på dagen. Det är något magiskt med det där, att få äta sin frukost i lugn och ro (oftast framför en favoritserie). Därför tar jag alltid god tid på mig före jag går till t.ex. skolan. Även om jag bor nära skolan så är jag inte en sådan person som vaknar typ 10 minuter före det börjar, nej usch, det skulle inte alls funka för mig.
          Nu har jag verkligen fått dille för smoothies, och jag trodde aldrig det skulle hända. Smoothies har aldrig riktigt fallit i min smak, men nu plötsligt har det. På bilden ovan är en smoothie av mango, appelsin och kvarg - mums! Och igår bakade jag kanske världens godaste glutenfria morotssemlor! 

Guldkorn från förra veckan

Höjdpunkten på förra veckan var när jag fick bästa vännen och kusinen Miriam på besök till mig i några dagar. Vi gick på stan, åt god mat på t.ex. Vapiano (perus), var och kollade Norlie & KKV för första gången och fan vad dom var bra btw!! Sen åkte vi tillsammans hem till Vasa och även Jimmy hoppade på samma tåg. 

Space is just a word made up by someone who's afraid to get too close

Söndagsmiddagen - Behind the scenes

Bilder från våra inspelningar 

Wednesday

Iphone 5s bilder
 
Inspelningarna är över. Våra riktiga första inspelningar av kortfilm. Och det kunde inte gått bättre! Är så himla nöjd över mina egna prestationer samt över hela teamet, fick jobba med ett verkligt dreamteam och jag har nog adrig haft så där roligt på en inspelning. Kan ju bero på att jag denna gång var A-funktion och inte bara en assistent ;D Nu har dessutom själva klippningen också börjat. Jag har nu på ca en och en halv dag fått syncat ungefär 200 bilder med typ 900 ljudklipp.. oh god alltså. Jag blev ganska slut kan jag påstå, men allt ser bra ut hittills! 

- - -


p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com