Film från roadtripen till Mo i Rana

Mo i Rana, Norge

I mitten av Augusti åkte jag till Norge med mina fotokompisar från tre år tillbaka. Vi gjorde en roadtrip till Mo i Rana. Det var en ganska kort men desto roligare resa, sällskapet var så bra. Vi stannade två nätter i Norge vid ett campingsställe och såg sevärdheter som Havsmannen och Svartisen. Det var en bra resa.
 
Nikon d750 + 50mm f/1.4 och Gopro Hero 3

- - -

In the pouring rain

Nikon d7000 + 50mm f/1.4 

♩ ♪ ♫ ♬

Sna och Stella

Nikon d750 + 50mm f/1.4
Modell: Sna och Stella

Ivankallan inspelningar

För en vecka sedan var jag med på inspelningarna av skräckfilmen Ivankallan. Jag fungerade som focus puller men också som all slags foto och ljusassare. Det var långa, roliga och lärorika dagar, och det var huippukiva människor som man fick jobba med. Det var extra spännande att få vara med och göra film i favoritgenren dessutom, och första gången också. Jag väntar verkligen med spänning på resultatet. Den kommer att visas på October filmfest på Ritz den 22.10, kanske vi ses där?
Behind the scenes bilder med min iphone 5s

Video från Cypern

Aya Napa, Cypern

Vi var till Cypern för ungefär en vecka sedan, jag och mamma & pappa och mommo. Det var en kort men skön resa. Trevligt att få flyga iväg från vardagen en stund och äta god mat och bli lagom brun. 
          I Aya Napa njöt vi av det sköna vädret, åkte i limousinlånga taxibilar, simmade i klart saltvatten, shoppade en del och åt god mat. Vi var två gånger även på båtutflykt, den ena gången fick vi simma och dyka i grottor - det var verkligen en upplevelse. En dag åkte jag och pappa paraglide efter en båt, det var också en väldigt cool grej, inte varje dag man gör något sådant. Jag kunde gärna stannat där några dagar till... Jag klickade annars väldigt få bilder på den här resan, men det kommer upp en film lite senare.
Nikon d7000 + 50mm f/1.4 och 18-55 kitobjektiv.
Gopro hero 3
 

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com