Filmtips!

Tänker inte gå och påstå att jag är en filmkritiker, men jag måste säga att man lärt sig en hel del om filmer under studietiden. Well, det är ju det jag studerar så (duh). Man märker liksom hur arbetsskadad man har blivit när man kan sitta och analysera igenom en hel film liksom... ANYHOW jag tänkte ta och rekommendera denna film, The Autopsy of Jane Doe, till er som gillar skräck/mysterie filmer. 
          Kort sagt: Mycket bra gjort. Man märker att detta är en film som har en intressant intrig som håller genom hela filmen, samt den är helt superbra visuellt (Färger, kameraarbete, ljussättning m.m.). Jag hade inte förväntat mig att påriktigt få känna mig otrygg men detta åstadkom filmen, så tummen upp för denna! Watch it.

Julfilm

Några bilder från julen

Nikon d750 + 50mm f/1.4
 
Blev inte knäppt så många bilder eftersom jag filmade mest, så en liten kul julvideo är på kommande! ;)

Självporträtt i kylan

Nikon d750 + 50mm f/1.4, stativ och fjärrkontroll
 
Ett tappert försök till att ta självporträtt på egen hand. Jag frågade Fia med och fota men hon hann inte denna gång. Oh well, någolunda lyckades jag ändå trots kylan och det fakta att min fjärrkontroll krånglade ganska mycket.. Men åh så jag älskar motljus. Och min nya jacka är kärlek! *hjärtögon 

Beautiful winter

Nikon d750 + 50mm f/1.4

Kameraoperatör på Slush Music

Iphone 5s bilder
 
Det har blivit en hel del fotojobb nu i höst för mig, mycket mer än vad jag någonsin ens kunnat drömma om. Så i onsdags tog jag del av Slush Music för första gången och filmade vid Radio Baren radiosändningar och live uppträdanden (såsom t.ex. Alma = feelis!!). Även denna dag blev lång och tung, men desto mer givande eftersom man alltid lär sig nya saker. 

Barnprogram och behind the scenes

Ikväll sände vi live vårt egengjorda barnprogram Ickjubuff och Kunskapsmaskinen (från skolan). Det var riktigt spännande, och bra blev det! Under livesändningen stod jag bakom en av de fem kamerorna och opererade den. Det var riktigt roligt, de senaste två dagarna har nu varit rätt så långa och tunga men ändå givande. Nedan kan ni se själva barnprogrammet OCH en behind the scenes video till när vi byggde upp studion från scratch.

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com