Intensiva inspelningsdagar

Iphone 5s bilder!
 
Från lördag till tisdag hade vi fyra tuffa men MYCKET roliga dagar. Vi hade verkligen ett bra team, men ett ganska litet sådant. Jag var med i fototeamet och gick igen under titeln C-foto, tjohoo. Betyder dock inte att jag endast skötte klappan, det var väldigt mycket mer än så eftersom alla nästan blev tvungna att multitaska :D
Vi filmade en thriller/skräck kortfilm på Sveaborg i någo slags ruiner, vilket verkligen var ett kallt och fuktigt ställe. Jag hade förberett mig väl med nya gummistövlar dit jag fick intryckt tre par yllesockor och två par vanliga strumpor.. så kallt var det. Det var tidiga morgnar, mycket bärande och massor med kaffe under dessa dagar! En dag blev t.o.m. 15h lång.. Men man överlevde ändå! För roligt var det :)

I was your amber but now she's your shade of gold

Mirrors, blood and demons - bts of making a music video

iphone 5s bilder
 
Igår var jag med och assisterade i en mycket cool musikvideo med bl.a. Fia. Det blev en lång och utmanande dag med ett så litet filmteam, och vi höll på i ca 13h. Hela 28st bilder blev tagna om jag uppfattade det rätt - så ganska duktigt! Jag fick vara c-foto denna gång och det var roligt, jag gillar att vara c-foto. 

Beautiful

Glad alla hjärtans dag!

bild lånad från weheartit.com
 
Glad alla hjärtans dag på er, hoppas ni har en bra dag!  Jag har själv haft riktigt bra senaste dagar hemhemma i Vasa. Så himla skönt att få ta och andas ut lite mellan skolstressen och bara umgås med nära och kära. Idag till omväxling ska jag inte träna alls, utan mest bara chilla fram tills tåget tillbaka till Helsingfors avgår. Jag har ändå gjort en hel massa saker under min korta tid hemhemma nu, t.ex. gått på spa, fått mina fransar fixade hos Lina, gjort gelnaglar åt mig själv, tränat några gånger, TATUERAT MIG, sett film med mera med mera.. ;)

Inside out french braid

Se vilka coola flätor jag fick äran att ha idag! Det är franska flätor som är flätade andra vägen. Janski gjorde dem åt mig, hon har varit här över natten hos mig för vi var nämligen och såg GALANTIS igår i the circus och det var NAAJS!
Peanutbutter jelly liksom!!! *hjärtögon* min låt det verkligen, haha. Men även Runaway är en helt underbar låt, den får mig att känna som att jag svävar i en annan dimension, bort från världen för en stund.
 
Foto: Janski

Frankie

Nikon d7000 + 50mm f/1.4
 
Träffade Frankie för någon vecka sedan för första gången. Jag hade förväntat mig en blyg liten kille när jag steg in genom dörren, men herregud ja, han var allt annat. Jag bemöttes av något som vi med Monica kallade för en "krebamaskin", han var så himla vild och sprallig, och så glad! Och inte ett dugg blyg. Han var så söt när han försökte nafsa på mina strumpor hela tiden, haha. Kan konstatera att det var verkligen alltför längesen jag träffade en valp före jag träffade Frankie.

Tatueringar

Inspiration från weheartit.com
 
Att skaffa en tatuering eller två, det är något jag har funderat på redan under de senaste åren. Det är dock inte förrän nu som suget har börjat bli väldigt starkt. Jag ska fan ha en, men jag har beslutsångest. Flera förslag har jag, men jag är inte ännu helt säker vilken jag besluter mig för. 

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com