Lycka i ett paket

Iphone 5s bilder
 
Idag har det varit en bra dag! Förutom att jag nästan tänkte somna i skolan så har verkligen allt varit på topp. Efter skolan gick jag och hämtade ett paket från posten som jag inte riktigt visste vad det var. Sen kom det fram att det var ett paket från Sanna! I paketet fanns det alla möjliga nyttiga godsaker, till exempel magnesium, läkerol, proteinbars och min favorit waldenfarms sås! Ååh, jag blev så himla lycklig! Har en sån fin och snäll syster som verkligen gjorde min dag, tack 

Salute

Jag är lite efter med den här låten men jag måste bara säga att shit asså.. den är ju grym!! Lyssna på den så förstår ni vad jag pratar om, jag menar, gå nu in på gymmet lyssnandes på den här och man känner sig helt jävla ball. Seriöst, helt super peppande och bra låt, passar perfekt till träningen!

Behind the scenes of making a music video

Iphone 5s bilder
 
Min helg i ett nötskal. Från lördag till måndag var jag med och assisterade gaffern i Rosas (min rumskompis) examensproduktion, vilket var en intressant musik video. Även om det var långa och tunga dagar var det ändå mycket lärorikt och roligt, fick jobba med ett bra team och lära känna nya människor, skoj! :) 

Snow fairy

Nikon d7000 + 50mm f/1.4
Modell: Sna
 
Åh! Blev så otroligt nöjd med photoshooten jag och Sna hade igår. Fotostället, sminket, modellen - everything on point! Om allt går bra kan det bli så otroligt fina vinterbilder och igår var det dessutom inte ens så farligt kallt så det var ett stort plus. Ofta finns det en idé, men att uppfylla den på vintern är inte alltid det lättaste, men igår gick allt som sagt jättebra! :)

There's a spark in you

Nikon d7000 + 50mm f/1.4

Snöflingor

Nikon d7000 + 50mm f/1.4
Modell: Lina

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com