Guilty pleasures listan

Lånade listan från Daniela!
 
M A T
 
1. Grädde. Ja ni läste rätt, grädde för fan! :D Älskar alla bakelser som innehåller grädde. Min favorit är t.ex. princesstårta, mums! Grädde i kakao, grädde med kladdkaka, grädde med glass... you name it!
 
2. Jordnötssmör. Beroendet började kanske efter att jag sett en massa "fitnessfood" bilder och på hur många olika sätt man kan kombinera det. Ni kanske tycker det är konstigt men jag tycker om att toppa det på gröten mm.
 
3. Ost. Men vem gillar nu inte ost? Jag gillade inte smält ost som liten, men nu är det rena drömmen. Farligt gott som sagt!
 
 
 T V - S E R I E R
 
1. Salatut Elämät. Har följt det sen 2007 ungefär, och har inte planer på att sluta. Har dessutom varit med tre gånger i serien sen jag flyttade till Helsingfors.
 
2. Gamla serier från Disney Channel. Vet att det känns lite barnsligt att älska serier som That's so Raven, The Suit life of Zack and Cody mm, men jag är lite barnslig så det är okej.
 
3. Once upon a time. Folk kanske tycker det är en barnslig serie, eller för mycket greenscreen osv. Jag däremot älskar allt som har med sagor och myter att göra, därför är serien en av mina favoriter!
 
 
 M U S I K
 
1. Justin Bieber. När han har bra låtar så ja, överlag gillar jag hans musik.
 
2. Honey G! Hon är en tävlande i Englands X factor just nu för er som inte vet. Jag älskar rap och hon kan faktiskt rappa helt bra såå.. ja.
 
2. Marcus och Martinus. Hahah, jag kanske inte borde gilla dessa två 14-åringars musik men jag gör det ändå. Egentligen har jag bara lyssnat på några av deras låtar men de är så energiska och får en på gott humör.
 
 
 D R Y C K E R 
 
1. Pepsi max. Favorit limsan. Ja, jag vet att aspartam är dåligt för en.
 
2. KAFFE! Jag skulle aldrig börja dricka kaffe, så var det. Men när studierna började i Arcada så var jag nästan tvungnen att börja dricka det för att hålla mig vaken.. och nu gillar jag det påriktigt. 
 
3. Vitt vin. Jag tror att jag har börjat tycka om det lite.. *chockad
 
 
 A F F Ä R E R
 
1. Makuuni. Har bäst utbud på lösgodis enligt min åsikt.. nam.
 
2. IKEA. Farligt att gå in där ju. Jag älskar att shoppa för en billig slant.
 
3. Tiger. Går dit flera gånger under årets lopp, där finns alltid något jag behöver och billigt det också!
 
 
 R A N D O M
 
1. Sjunger i bilen och gör fina moves. No shame här inte, det är en sjukt härligt känsla.
 
2. Samla och panta flaskor. Gör det alltid, i längden så förtjänar man ju lite iallafall.
 
3. Spela Pokémon Go. Åh ja, många av er kanske gav upp redan efter någon månad men jag kämpar på fortfarande. Kanske inte lika aktivt, men jag skall nog ännu fånga Mewtwo och alla andra sällsynta varelser där ute ;) Kanske värt att nämna att jag kollade igenom hela första och andra säsongen av Pokémon när spelet kom ut.. Det blev så nostalgiskt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com