Buzzador - Glutenfritt från Schär

Som Buzzador har jag fått denna gång pröva på glutenfria produkter från Schär. Jag fick smaka tre olika sorters bröd och två olika smaker av kex. Jag försöker själv köra en glutenfri diet, så därför föll produkterna väldigt bra i min smak!
Ovan ser ni tre olika sorters glutenfria bröd som är följande:
 
1. Flerkorns bröd med surdeg, hirs och Quinoa (Favoriten!)
2. Mörkt bröd med surdeg, quinoa, sorghum och kastanj
3. En ljusare variant med surdeg, hirs och quinoa 
 
Jag gillade bäst brödet till vänster eftersom jag föredrar flerkornsbröd och gillar att den hade "kryddor". Vad som är imponerande är att man inte skulle tro att dessa är glutenfria eftersom konsistensen är alldeles fantastisk, och med det menar jag att bröden inte smulades sönder såsom glutenfria varianter oftast gör. Så en stor tumme upp för det!
 
 
Alltså.. kex är verkligen något farligt gott för mig. Det tog inte länge förrän båda paketen var uppätna, det säger väl en hel del. Båda två var riktigt goda men favoriten blev absolut "Custard creams" eftersom de var så krämiga och goda helt enkelt, mums! Bara bra feedback här idag, fanns faktiskt inte något dåligt att säga om någon av produkterna.

Snapshots from last week


 
• Nya uteskor
• Min everyday-omelette 
• Gymselfie
 
 
• Nelson och jag på flerkamerakurs i skolan
• Maija-Liisa Peuhu (Ulla från Salkkarit) och en starstrucked jag på inspelningar av Salatut Elämät
• KAJ's skivsläpp på Ritz som vi filmade med sex kameror - Bra gäng och bra show!

KAJ 8.10 på Ritz

I lördags var jag med bakom en av de sex kamerorna som filmade live KAJ's skivsläpp på Ritz i Vasa. Det var min första riktiga flerkamera produktion och det var verkligen roligt! Är jätteglad att jag fick komma med och filma dessutom en mycket bra show. Killarna vet hur man underhåller! Och alla nya låtar var ju grymma, min personliga nya favorit är nu "Härkas (No var e nåo na twerkas)", jaa - det tänkt nästan bli na twerkas bakom kameran där! Hahhah, nej fy så bra. 

Monica och Frankie

Nikon d750 + 50mm f/1.4 och fantastisk ljus *hjärtögon
Modell: Monica och Frankie

Favorit uppträdanden

Alltså jag blir så himla glad av alla tre videosnuttar. Så olika men bra uppträdanden! 
 
1. We don't talk anymore av Charlie Puth och Selena Gomez är en himla fin låt som jag kan relatera till. Jag älskar deras närvaro på scenen och de har en så bra "connection" i detta uppträdande.
 
2. Den gången som Demi hade ett "intimt" uppträdande och sjöng sina låtar akustiskt. Jag har svårt för att välja endast en video eftersom alla är så bra.. Men jag valde den här eftersom jag gillar att dessa två låtar nästan går in i varandra, och låten "Don't forget" är personligen en gammal favorit! 
 
3. Den energifyllda och och underhållande Fleur East som uppträdde med Sax -låten på X factor när låten kom ut. Ett ord: FLAWLESS! 

Behind the scenes - Photoshoot med Monica & Frankie

Igår gick jag på en liten fotopromenad tillsammans med Monica och Frankie. Vi hittade en fin och höstlig stig som vi sedan fotade lite på. Det blev jättefina bilder, solen kikade fram mellan träden så där vackert och Frankie var väldigt duktig framför kameran. Han är så himla söt! 
Nikon d750 + 50mm f/1.4
 
Foto: Monica
Redigering: Jag
Modeller: Jag och Frankie

Photoshoot med Daniela

Ett inlägg i samarbete med Danielasdagbok 
Nikon d750 + 50mm f/1.4
Modell: Daniela 
 
I lördags gick jag och Daniela och fotade runt i soliga Helsingfors. Det blåste mycket, men det hindrade inte oss från att ta massvis med fina foton. Vi fotade vid Domkyrkan och i Brunnsparken, både höstliga och mindre höstliga bilder. Jag blev nöjd och det tror jag Daniela blev också! :) Danielas blogg kan ni läsa HÄR, hon bloggar om vardagliga saker och är duktig på att skriva intressanta inlägg.

En nyttigare variant av pizza

 
Igår testade jag att göra för första gången pizza med blomkålsbotten. Den blev god jo, men bottnen gick lite sönder när jag skulle ta av den. Så det var synd, annars var det riktigt bra! :) Receptet på bottnen hittar ni här.

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com