En lyckad skräckfilm under 3 minuter

Jag vill passa på och tipsa om en alldeles otrolig skräckfilm till er som älskar skräckfilmer ;) (Det gör jag)
Filmen heter Lights out och är en väldigt kort film på endast 2,40 minuter!! Otroligt hur man kan åstadkomma något så bra och skrämmande på så kort tid. Och som varning - den är verkligen skrämmande, man känner sig väldigt otrygg när man ser på den. 
          Jag skulle också vilja göra en liknande kortfilm, en skräckfilm som faktiskt är bra liksom. Det har dessutom gjorts en långfilm med samma namn som baserar sig på den här kortfilmen. Men jag har hört att den inte är lika bra som orginalet. Jag rekommenderar iallafall att se den här filmen ifall ni tål lite skräck i livet! :)

That's my girl

Garnier Moisture Bomb

Nikon d750 + 50mm f/1.4
 
Som Buzzador har jag fått chansen att vara med i kampanjen om Garniers återfuktande ansiktsmask.
Produkten var enkel att använda och återfuktade verkligen huden precis som den skulle. Det kändes också fräscht att använda den, och den doftade gott.

I hardly take selfies anymore

Idag fotade jag en grej som kommer upp så småningom på bloggen, och samtidigt tog jag chansen och testade att fota självporträtt med den rätt så nya kameran. Det är verkligen sällan jag fotar självporträtt nuförtiden, och då menar jag VERKLIGEN sällan. Jag tror det är p.g.a. självkritiken och därmed också tiden det tar att hitta det rätta ljuset, kompositionen och sen såklart måste man ju "lyckas" enligt sig själv på bild. Idag tog det inte allt för länge dock eftersom jag får fint ljus in från fönstret i min nya lägenhet och tydligen gjorde jag inte allt för många dumma miner denna gång. 
Nikon d750 + 50mm f/1.4 *hjärtögon
 
Jag medger att jag tycker om när någon tar en bild av mig som jag faktiskt tycker är bra, men detta händer så sällan nuförtiden och jag trivs nog helt enkelt bakom kameran. Bekvämare och självsäkrare så ;) Här får ni iallafall en nytagen "selfie" på mig woopwoop!! 

I'm free to be the greatest

Fin och annorlunda både musikvideo och låt. Jag gillar verkligen stilen i Sias musikvideor. Jag hörde låten första gången när jag tränade på gymmet och den passade riktigt bra som träningslåt. Peppande och fin låt helt enkelt.

Saturday and Bad Moms

Snapchat bilder från min Iphone 5s
 
Igår kom Sna hit och hälsade på mig. Vi gick en liten shoppingrunda i Itis och fortsatte sedan in mot centrum. Vi åt goda burgare på friends & burgers och fortsatte sedan vidare till bio för att se på Bad Moms. Filmen var helt OK bra, iallafall väldigt underhållande. Den innehöll några Game of Thrones skämt som jag inte skulle har förstått om jag inte börjat se på serien nu i sommar ;) Roligt var det!

Jag mådde fysiskt dåligt varje dag...

I brist på annat kom jag på en sak som jag skulle kunna berätta om, nämligen hurdan min första sommarmånad var detta år. Jag har aldrig varit med om liknande förut och jag är inte säker på vad det berodde på men jag har en gissning. Hela junimånad mådde jag nämligen fysiskt dåligt varje dag, ja varendaste en dag! Det kändes som att jag var tvungen att spy flera gånger om dagen. Jag spydde som tur aldrig, men det var en mycket vidrig känsla. Och detta som sagt upprepade sig dag efter dag. Under tiden höll jag på äta MSM-pulver, (hade ätit det sen maj dock) så jag slutade med det eftersom jag trodde att det berodde på det, men pulvret var inte problemet. Själv gissar jag på att allt detta hade något att göra med att jag i maj sprang mitt första officiella halvmaraton, som slutade illa. Inlägget om halvmaratonet finns att läsa här!
          Någon bättre förklaring kommer jag inte på. Jag hade graviditetssymptom men jag var ju inte gravid. Jag har läst att återhämtningen av ett större lopp faktiskt kan ta upp till en månad, och jag tror detta är precis vad som hände mig. Nu har jag iallafall återhämtat mig hela sommaren och är redo att ge järnet igen!

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com