Vår kortfilm "Sexshop"

Alla kortfilmer är nu klara och finns att se på http://100min100ar.fi. Det känns som att det varit ett evighetsprojekt detta, planeringen började redan i januari och efter det har varit fulla rullar med hela faderullan. Men igår var det premiär och nu får man ta och andas ut. 
          Filmen blev inte alls som planerat, men det kanske filmer aldrig blir.. Vår film Sexshop är knappt 8min lång, när jag gärna hade hållit den på 13min. Men när saker skiter sig får man ta och klippa bort grejer, så är det bara. Jag är ändå helt ok nöjd med det visuella, med mitt eget arbete det vill säga. Jag utmanade mig själv mera denna gång och tyckte att resultatet blev helt kul. 
Bilder från premiären igårkväll :)

Rome, Italy 26.2-2.3.2017

Bättre sent än aldrig med lite bilder från Rom, dit vi var på sportlovet. Mitt resesällskap bestod av mamma, pappa och mommo. Det var som sagt februari då men man kunde lätt gå i t-skjorta där. Blev alldeles förälskad i staden, så himla fin och annorlunda. Mycket att fota och filma! ;)
 
Nikon d750 + 50mm f/1.4

Multilanguage cover of Let it go

 
Har varit en aktiv sångfågel sen Oktober 2016. Här är ett gruppcollab som jag skapade alldeles själv och sjöng med mina sångkompisar från runt om i världen. Ni hittar mig förresten på smule under namnet zzaaarah 

Cherry blossom heaven

Nikon d750 + 50mm f/1.4
 
Modeller: Lene, Jossan, Fia och även jag själv.

Kreativa och konstnärliga musikvideon

Det är min kompis Fia som tipsat och visat mig åtminstone två av dessa. Jag älskar alla tre, dom är coola på sitt eget sätt. Men jag måste medge att jag är mest kär i den första, Leningrad - Kolshik, den är så himla sjuk men samtidigt fascinerande.. och musiken passar bättre än bra in i videon. Love it. 

p i e c e o f s a r a h
Sarah • 22 år • Vasa / Helsingfors
↝ Frilansfotograf ↜
Jag gillar foto, myskvällar, träning, fräknar, julen och en massa andra fina saker.


Kontakt: sarah_-94@hotmail.com